UTR Echt
Image default
Business / Business Services

Wat ik zo mooi vind aan een eiken vloer

Een tijdje geleden heb ik in mijn woning een eiken vloer laten leggen door de monteurs van Bax Houthandel. Het ziet er heel erg tof uit in mijn optiek en ik heb er ook geen spijt van dat ik ervoor heb gekozen om het te laten leggen. Een maand geleden ben ik bij Bax Houthandel in de showroom wezen kijken om te bepalen of een eiken vloer iets voor mij was, wellicht past een anders soort hout wel veel beter bij mij. Dit bleek niet het geval te zijn, na een gesprek met een medewerker van Bax Houthandel was de conclusie dat een eiken vloer het beste paste bij mijn smaak en mijn woning. In deze blog zal ik vertellen hoe het allemaal in zijn werk is gegaan en deel ik mijn positieve ervaringen. Ga naar de website www.baxhouthandel.com voor meer informatie over de eiken vloer.

De eiken vloer van Bax Houthandel

Toen ik bij Bax Houthandel de eiken vloer had gekocht zijn de monteurs al snel erna gestart met het leggen van de vloer. Het is fijn dat ik dit niet zelf heb hoeven doen, want het is vrij lastig werk wat erg precies komt. Het aanleggen van de eiken vloer verliep heel erg soepel, in ongeveer een middag waren ze ermee klaar en ze hielpen mij ook met het verplaatsen van alle meubels die in de achtertuin stonden weer naar binnen te helpen. Deze service zie je niet bij iedere vloer verkoper dus daarom ben ik erg te spreken over Bax Houthandel. De eiken vloer ziet er prachtig uit, het zorgt ervoor dat mijn woonkamer echt iets uitstraalt, ik ben enorm blij met de manier hoe het proces is verlopen en het resultaat.

Een nieuwe vloer nodig?

Indien u dus een nieuwe eiken vloer of welk type hout dan ook, Bax Houthandel is de aanbieder die ik sterk adviseer. Het is een aanbieder die heel veel verschillende types houten vloeren in het assortiment heeft. De medewerkers van de showroom weten heel veel over wat voor soort vloer bij ieder soort huis past, daarom kunnen ze u altijd voorzien van goed advies.

Gerelateerde artikelen

Oud ijzer laten ophalen in Veenendaal

Verras uzelf of met een ander met een speciaal schaakspel

Waar op letten bij het kopen van een bureaustoel?