UTR Echt
Image default
Business / Business Services

Tablethouders voor elk zakelijk scenario

Zakelijk gebruik van tablets is de laatste jaren steeds normaler geworden. Waar tablets “vroeger” alleen nog maar een speeltje van early adopters waren werden ze al snel massaal opgepikt. Na eerste rits consumenten zag ook het bedrijfsleven het nut van tablets. Zo zijn ze compacter dan de kleinste laptop maar doen ze qua kracht niet meer onder. In deze case bespreken we de verschillende soorten tablethouders en hoe u deze zakelijke slim kan inzetten om ook jouw bedrijf te laten profiteren van deze compacte krachtpatsers!

Stevige basis voor op tafel – Tafelhouders

Veelal worden tijdens zakelijke gesprekken diverse schermen ingezet om bepaalde informatie te delen. Hierbij kan u denken aan verkoopcijfers, een presentatie over uw nieuwste product of een schets van een prototype. Door uw iPad Pro op een tafelhouder te plaatsen heeft u de handen vrij tijdens het gesprek en kan u een meer natuurlijke houding aannemen. Zo kan u zich volledig concentreren op het gesprek met de ander. Tafelhouders kunnen ook aan balies ingezet worden om bepaalde informatie aan arriverende klanten of patiënten te communiceren. Door middel van de juiste programmatuur kan u zelfs de interactie met uw klanten aangaan. Denk hierbij aan het aanmelden van patiënten of het uitvragen van leads.

Zo vast als een muur, aan de muur – Wandhouders

Door een tablet aan de muur te bevestigen kan u deze bijvoorbeeld inzetten als in- en uitkloksysteem voor uw arbeidskrachten. Of denk aan het in- en uitschakelen van functies binnen uw domotica setup zoals de airconditioning, verlichting of automatische zonwering. 

Wandhouders stellen u ook in staat om tablets te laten fungeren als aandachtstrekker of informatievoorziening. Zo kunnen diverse waarschuwingen of instructies worden weergegeven op het display en zorgt een anti diefstal wandhouder ervoor dat de tablet op zijn plaats blijft. Met de juiste anti diefstal wandhouder kan u de tablet met een gerust hart onbeheerd achterlaten.

In compacte ruimten kan een tablet zelfs ingezet worden als vervanging voor een traditioneel televisiescherm. Door deze te bevestigen met een wandhouder blijft de tablet netjes op dezelfde plek en zal deze niet omvallen.

Het middenpunt van belangstelling – Vloerstandaards

Vloerstandaards zijn zeer veelzijdig. Zo zijn ze inzetbaar als lead generator op openbare plaatsen met veel menselijk verkeer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan markten, beurzen, conventies of festivals. Op deze plaatsen kan u door slim gebruik te maken van specialistische programmatuur in contact komen met nieuwe potentiele klanten. 

Ook bij informatievoorziening en assistentie kan een vloerstandaard uw bedrijf van dienst zijn. Zo kan u een interactieve kaart en/of timetable op de tablet inladen en laten zien aan uw bezoekers. Bezoekers kunnen op hun beurt precies zien waar ze zich bevinden en welke evenementen er op dat moment in de buurt zijn. 

De gouden standaard – Beschermhoezen en cases voor uw iPad

De tablet accessoire waar het allemaal mee begon: De beschermhoes. Laten we eerlijk zijn, wie laat zijn tablet wel eens vallen? Een goede tablethoes is de beste investering die u als eigenaar kan doen gezien de kosten van een beschermhoes vele malen lager liggen dan een nieuwe tablet of zelfs de reparatiekosten ervan. Een onbeschermde tablet kan u één keer laten vallen maar met beschermhoes erom kan deze jarenlang zonder enige reparatie mee gaan.