UTR Echt
Image default
Woning en Tuin

Tips om je deur(en) te decoreren

Een deur in huis gebruik je vaak dagelijks. Of het nou de voordeur is, de badkamer deur of de deur van de slaapkamer, je staat er nooit bij stil hoe vaak je een deur opent en sluit. Decoreer je deur en geef het een leuke uitstraling! Dat kan op verschillende manieren. Hieronder een aantal tips.

En frisse verflaag

Een nieuw verflaagje doet wonderen. Misschien een keer een ander kleurtje, of gewoon een frisse witte kleur. Je hebt alleen verf nodig en een paar benodigdheden. Binnen één dag kun je je deur al van een frisse verflaag voorzien! Even laten drogen en geniet van het resultaat!

Poster met een mooie afbeelding

Er zijn veel leuke deurstickers verkrijgbaar die je eenvoudig op je deur kunt plakken. Wat dacht je van een mooie landschapsafbeelding op je deur? Of de skyline van je favoriete stad? Het aanbrengen van een deurposter is in een mum van tijd gebeurd en je kunt er jarenlang van genieten.

Kralengordijn ter decoratie

Je hoeft natuurlijk niet per se je deur van een nieuwe look te voorzien, misschien is de deur zelf nog mooi genoeg maar zoek je een leuke accessoire voor je deur. Wat dacht je van een hip kralengordijn? Je vindt ze in heel veel vrolijke kleurencombinaties en vormpjes (wat erg leuk is voor in de kinderkamer of in je keuken), maar bijvoorbeeld ook van hout voor een sfeervolle uitstraling bij je achterdeur. Bijkomend voordeel: vaak houdt een kralengordijn ook (een deel van) vliegen en andere insecten buiten de deur!

Andere deurklink

Wist je dat je je deur al een hele andere look kan geven door alleen de deurklink te veranderen? Ga op zoek naar een mooie deurklink, monteer deze op je deur en je zult zien voor wat voor een verandering het zorgt!