UTR Echt
Image default
Business / Business Services

Een touringcar huren doe je voor je eigen gemak

Ja, ik begrijp wel waarom mensen een touringcar huren bij Noot bij Noot. Ze hebben immers ook al meer dan 40 jaar ervaring. Dus ze weten echt wel wat ze doen en welke service hun passagiers op prijs stellen. En dat merk je aan alles.

Een touringcar huren was een uitkomst. We wilden met al onze collega’s een dagtocht maken. Belangrijk was: samen uit, samen thuis. En dan is het huren van een touringcar natuurlijk een uitkomst. Het leek ons erg leuk om een boottocht over de Linge te maken. Een riviertje dat door de Betuwe stroomt. Even er helemaal tussenuit, lekker rustig kletsen onder het genot van een kopje koffie (of thee) met een stukje gebak. Genieten van het prachtige uitzicht al varend over het water.

Een touringcar huren is een uitkomst

De onderlinge communicatie vooraf aan het huren van een touringcar en het boeken van de dagtocht verliep erg prettig. Het reserveren voor ons uitstapje naar Leerdam verliep soepel. Er werd zelfs met ons meegedacht. Toen eenmaal de dag van vertrek was aangebroken, vonden we het best nog even spannend of bij het huren van de touringcar niet toch een miscommunicatie was ontstaan. Tja, je moet er maar op vertrouwen natuurlijk dat het ook allemaal daadwerkelijk zo verloopt als je hoopt én met elkaar afspreekt.

Maar we kunnen niet anders zeggen dan dat een touringcar huren bij Noot aan te raden is. De hele reis verliep uitstekend en ook op de boot was alles prima geregeld. De touringcar die we gehuurd hadden was keurig op tijd op de afgesproken plek van waaruit we zouden vertrekken. Het was een schone en luxe uitgevoerde touringcar. Zo hadden we een koffiebar met heerlijke koffie. Een koelkast voor een lekker verfrissend drankje. En heel belangrijk, een toilet in de touringcar. Het was ook fijn dat de airco het deed, want het was een vrij warme dag. De stoelen zaten prima. Onze chauffeur die dag was erg vriendelijk en behulpzaam met het helpen uitstappen en aannemen van onze tassen.

Een touringcar huren bij Noot verdient onze aanbeveling

Een touringcar huur je bij Noot voor een heel scherpe prijs. Helemaal top!
Daarom dan ook onze oprechte complimenten voor Noot. We hebben genoten van ons tripje naar Leerdam. Bedankt Noot, voor de uitstekende zorgen en de prima heen- en terugreis.

Gerelateerde artikelen

Lekkage? Dakbeheer Hermans weet raad!

Zonder moeite een vergaderlocatie regelen in Arnhem

All Dent