UTR Echt
Image default
Business / Business Services

VT2000 – VvE beheer in Den Haag

 

VT2000 VvE beheer – VT2000 verzorgt al jarenlang het beheer van Verenigingen van Eigenaren door heel Nederland, dus zeker ook in de Hofstad. Hierbij kan het hele beheer worden verzorgd, maar ook een deel van het beheer. VT2000 is een gecertificeerde VvE beheerder, het hoofdkantoor is gevestigd in Wateringen. Deze professionele VvE beheerder bestaat al ruim 20 jaar en heeft daarmee een ruime ervaring opgebouwd. De diensten die worden aangeboden zijn het administratief beheer, het financieel beheer en technisch/bouwkundig beheer.

Bent u niet woonachtig in de omgeving van Den Haag, maar woont u in de buurt van Hoofddorp? Schakel de diensten van De Amsterdamse VvE Beheerder in Hoofddorp in. Dit is een dochteronderneming van VT2000, specifiek gericht op de regio Groot Amsterdam. 

Aanbod

VT2000 verzorgt het complete beheer en/of bestuur van complexen, verspreid door heel Nederland. In de portefeuille zijn opgenomen: complexen met woningen, winkels, bedrijven, gemengde complexen, garageparken en bedrijventerreinen. Er zijn concurrerende tarieven en door inkoopvoordelen wordt er veel geld bespaard voor de Vereniging van Eigenaren. Er wordt gebruik gemaakt van het softwareprogramma Twinq, waardoor eigenaren op elk moment van de dag inzicht hebben in de administratie van de Vereniging van Eigenaren.

Contact

Ons team helpt u graag verder. Wilt u meer informatie over VT2000 en/of een vrijblijvende offerte opvragen voor VvE beheer Den Haag dan kunt u ons bellen of een mail sturen naar info@vt2000.nl. Graag overleggen wij met u om voor uw VvE het best passende dienstenpakket af te stemmen. Zo betaalt u nooit teveel. Om de overstap naar VT2000 eenvoudiger te maken kunnen wij u helpen met ons stappenplan bij de overstap, zie hiervoor de informatie op onze website. Ook kunt u gebruik maken van onze gratis overstapservice. Als u hierover meer wilt weten, neem dan vrijblijvend contact met ons op. VT2000 VvE beheer Den Haag helpt u graag verder.