UTR Echt
Image default
Business / Business Services

Gitaartabs – Gitaar leren spelen met echte professionals

Gitaar leren spelen met echte professionals

Gitaartabs is dé plek om een professionele gitaarcursus te volgen. Gitaartabs biedt een cursus aan waar u met een gitaar om leert gaan en het instrument leert bespelen. De lessen zijn uitermate uitgebreid; voor zowel beginners als gevorderden biedt het uitdaging. Het is een combinatie van de duizenden handgeschreven ProTabs, de uitgebreide Online Media Player en de afgestudeerde conservatoriumgitaristen die het zo een unieke cursus maken. Hierdoor bent u binnen de kortste keren een echte pro in het spelen van gitaar. U leert werken met akkoorden, u leert noten lezen, u maakt uzelf verschillende technieken eigen en leest uzelf in over de diverse stijlen.

Vier verschillende gitaren waarmee u te werk kunt gaan

Gitaartabs biedt de mogelijk om vier verschillende cursussen te volgen. De cursus die u wilt volgen heeft te maken met het soort gitaar dat u graag wilt spelen. U heeft de volgende vier opties: de klassieke gitaar, de elektrische gitaar, de akoestische gitaar en de basgitaar.

  • De klassieke gitaar ook wel de Spaanse gitaar genoemd is de meest toegankelijke gitaar. De meeste gitaristen beginnen met de klassieke gitaar. U neemt het instrument op schoot, meldt u aan voor de online lesmodules en leert binnen mum van tijd spelen als een pro.
  • Een tweede optie is de elektrische gitaar, bekend van Jimi Hendrix, Prince, Eric Clapton of B.B. King. Wilt u graag het instrument echt uw eigen maken? Dan kunt u dat het beste doen met de hulp van de conservatoriumdocenten en professionele gitaristen van Gitaartabs.
  • Bent u de nieuwe John Mayer, Bruce Springsteen of Jack Johnson? Dan biedt Gitaartabs uw uitkomst. U leert de nieuwste riffjes, akkoordenschema’s en improvisatietechnieken met Gitaartabs.
  • Tot slot is er nog de basgitaar. Bekend van Paul McCartney en Bootsy Collins. Wanneer u met Gitaartabs aan het werk gaat maakt u binnen no-time indruk op uw familie en vrienden.

Maak gebruik van uw passie en volg een gitaarcursus van Gitaartabs.

https://gitaartabs.nl/gitaarcursus/