UTR Echt
Image default
Business / Business Services

Schuifpuien

Schuifpuien worden steeds vaker gekozen wanneer er gebouwd en verbouwd gaat worden. De keuze voor het plaatsen van schuifpuien is een stijlvolle en logische. Er zijn ontzettend veel mensen die graag zouden willen verhuizen. Echter is de krapte op de woningmarkt zo groot, dat het vinden van een geschikte en betaalbare woning veelal een utopie blijkt te zijn. Ondanks dat er noodgedwongen enorm veel wordt gebouwd momenteel, besluiten veel mensen voorlopig af te zien van de aankoop van een huis. Er zuin erg veel huizen waarbij er sprake is van een overwaarde. In plaats van het kopen van een nieuw huis wordt vaak besloten om deze overwaarde te gebruiken voor een verbouwing. Op deze manier kan het huis worden vergroot en worden verfraaid. Dit heeft natuurlijk ook weer een positief effect op de waarde van een huis, welke hierdoor zal stijgen. Voor veel mensen is dit een prima alternatief, en kan er worden gewacht op gunstiger tijden op de huizenmarkt. De plaatsen in het huis die vaak onder handen worden genomen zijn de keuken, de badkamer en de woonkamer. In het geval van de woonkamer kiest men vaak voor een uitbouw met schuifpuien. Een uitbouw met schuifpuien vergroot de ruimte van een huis enorm. Het resulteert vaak in de gewenste ruimte die men voor ogen had bij de nieuwe woning waarnaar men op zoek was. Het kopen van een nieuwe woning is dankzij een uitbouw met schuifpuien ineens niet meer nodig.

Schipper Ede specialist in schuifpuien

Op het gebied van schuifpuien is Schipper Ede een ware specialist. Dit familiebedrijf is sinds jaar en dag producent, leverancier en installateur van onder andere schuifpuien. Op de website zie je voorbeelden van recente werken terug. Ben je van plan om schuifpuien te laten plaatsen, neem dan contact op met Schipper Ede.

Vakmanschap

Voor schuifpuien, kozijnen en nog veel meer kun je terecht bij Schipper Ede. De showroom is zeer de moeite waard, wanneer je behoefte hebt aan inspiratie. Schipper Ede staat garant voor vakmanschap. De schuifpuien van Schipper Ede zijn stijlvol,en altijd van hoge kwaliteit. Met schuifpuien van Schipper Ede voeg je iets toe aan je woning.