UTR Echt
Image default
Business / Business Services

Een dakkapel op maat voor meer leefruimte

Een zolder die net te weinig ruimte biedt, is eenvoudig te vergroten door een dakkapel te plaatsen. Dakkapellen leveren stahoogte waar eerst een schuin dak was en de extra ramen zorgen voor meer lichtinval. Kortom, uw zolder wordt ruimer en lichter en daardoor veel leefbaarder.

Ruime keuze in dakkapellen

Om meer licht op de verdieping onder het schuine dak te krijgen, is het mogelijk een dakraam te laten plaatsen. Dakkapellen bieden echter veel meer mogelijkheden. Vooral de extra ruimte die zo gecreëerd wordt, is een meerwaarde voor uw huis. U kunt de dakkapel laten uitvoeren in de stijl van uw woning. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een plat dak of een schuin dak en voor een houten of een kunststof constructie. Een heel gedoe? Dat valt mee: een dakkapel wordt binnen een dag geplaatst.

Dakkapellen op maat

Elk huis is anders en geen dak is hetzelfde. Daarom komt men voor een dakkapel in Utrecht naar BM Daktechniek. Zij komen allereerst bij u thuis om de situatie te bekijken. Zij kunnen u dan adviseren over de mogelijkheden die er zijn om uw dak te voorzien van een mooie en praktische uitbouw. Natuurlijk kunt u ook eerst online een offerte aanvragen voor een eerste indicatie van de kosten. Op de website van BM Daktechniek vind u het offerteformulier, maar u kunt er ook het contactformulier invullen voor meer informatie.