UTR Echt
Image default
Business / Business Services

Repromat

Repromat is voor mij de ideale partner gebleken bij de uitbreiding van mijn bedrijf. Na jarenlang gewerkt te hebben op de repro-afdeling van een hogeschool in het zuiden van het land, besloot ik om voor mijzelf te beginnen. Ik had in al die jaren enorm veel kennis opgedaan op het gebied van grootformaat printers. Daarbij beschikte ik ondertussen over een breed netwerk binnen de grafische industrie. Toch is er een enorm verschil tussen een leven in loondienst of het hebben van je eigen bedrijf. Je krijgt te maken met deadlines en het behouden van belangrijke klanten is al meer dan eens erg moeilijk gebleken. De kwaliteit en betrouwbaarheid van je apparatuur bepaalt mede het success en voortbestaan van je bedrijf. Momenteel beschik ik over de nodige overcapaciteit die mij in geval van calamiteiten uit de brand helpt. Onlangs werd ik benaderd door een potentiële klant. Deze klant heeft besloten om zijn grootformaat printopdrachten uit te gaan besteden. Het nam bij deze klant te veel tijd in beslag en de capaciteit die men in huis heeft, bleek onvoldoende. Nadat ik de wensen van de klant goed in kaart had gebracht bleek dat ik zelf te weinig capaciteit in huis had om aan de wens van de klant te kunnen voldoen. Zo ben ik terecht gekomen bij Repromat. Een bekende van mij in de branche raadde mij aan om Repromat te benaderen. Dat bleek al gauw een schot in de roos.

Repromat grootformaat print- en scanoplossingen

Repromat is de ideale partner gebleken bij de uitbreiding van mijn printomgeving, en daarmee ook de uitbreiding van mijn bedrijf. Nadat ik de website bezocht, welke er overigens uitstekend en overzichtelijk uitziet, besloot ik om te bellen. Mijn kennis op het gebied van printoplossingen is alles behalve gering. Ik merkte al direct dat Repromat weet waar het over praat. Aan de telefoon heb ik direct een afspraak gemaakt voor een bezoek aan de showroom waar een demonstratie mij te wachten stond.

Repromat vakbekwaam en innovatief

Na een bezoek aan de showroom en een kennismaking met de mensen van Repromat was het voor mij duidelijk. De HP Pagewide Printer bleek voor mij een ideale machine. Een gebruiksvriendelijke machine die de gewenste kwaliteit en snelheid levert, met de daarbij behorende software, heeft mijn bedrijf naar een hoger plan getild. Deze machine met de ondersteuning van Repromat hebben van mijn bedrijf een betrouwbare partner gemaakt. Mede dankzij Repromat heb ik er een grote tevreden klant bij. De mensen bij Repromat bulken van de kennis en zijn bereid een stapje extra te zetten. Dankzij de innovatieve instelling denkt Repromat mee aan verbeteringen en is het een ideale partner.