UTR Echt
Image default
Business / Business Services

Dozenhal

Als je aan het nadenken bent waar je nu die kartonnen dozen gaat kopen dan heb ik goed nieuws voor jou! Als je naar Dozenhal gaat dan weet je zeker dat je aan het juiste adres bent en gewoon kartonnen dozen volgens een vast schema geleverd kunt krijgen die voldoen aan een zekere kwaliteitseis. Zelf heb ik ook wel een beetje ervaring met Dozenhal en om eerlijk te zijn ben ik blij dat ik voor hen heb gekozen, want ik ben blij met de manier hoe alles is verlopen, want Dozenhal is namelijk gewoon een zeer integere partij. In deze blog vertel ik graag wat meer erover.

De kartonnen dozen van Dozenhal

Toen ik bij Dozenhal een paar keer kartonnen dozen had gekocht voor het logistieke onderdeel van onze onderneming stond ik al vrij snel perplex van de kwaliteit van de producten. Het is namelijk zo dat wij voorheen wel eens problemen hebben gehad met de levering van producten, waarbij ze kapot gingen of beschadiging in ieder geval. Dozenhal is namelijk gewoon druk bezig met verschillende zaken, kartonnen dozen optimaliseren is een van de hoofdactiviteiten van hen. Ze zorgen ervoor dat iedereen gewoon de dozen kan kopen die precies voldoen aan alles wat jij wenst. Bij ons zorgen ze ervoor dat het steeds meer aansluit bij wat wij nodig hebben en het positieve resultaat hiervan is dat wij tevreden worden en ook niet te veel betalen voor dozen van een omvang of laadvermogen wat wij niet per se nodig hebben.

Bekijk het aanbod

Als je Dozenhal wil spreken of je wil van tevoren iets meer erover lezen dan moet je naar de website gaan. Dit is de belangrijkste activiteit en vervolgens moet je naar Dozenhal gaan om kennis te maken met de medewerkers om een gevoel te creëren bij het bedrijf. Op deze manier is het slim om te kiezen op welke manier alles moet gaan verlopen. Toen ik voor het eerst kartonnen dozen had gekocht bij hen was ik verbaasd en door de verbetering in alle processen blijft deze verbazing maar voorkomen.