UTR Echt
Image default
Business / Business Services

Planten kopen? Kijk bij Fleurdirect!

Voorzie uw kamer, woning of andere ruimte van wat groen! Planten in uw kamer of kantoor maken uw ruimte helemaal af. Daarnaast dragen planten ook nog eens bij aan een goed leefklimaat. Wilt u ook graag planten bestellen? Neem dan zeker een kijkje tussen het aanbod planten bij Fleur Direct. In deze blog vertellen we u precies wat alle voordelen zijn van de webshop.

Waar zoekt u naar?

Voor het kopen van planten kunt u verschillende kanten op. Er zijn simpelweg heel veel soorten planten waar u uw ruimte mee kunt voorzien. Bij Fleur Direct vindt u kamerplanten, kantoorplanten en kunstplanten die u tegen een betaalbare prijs kunt bestellen. Heeft u al in gedachten wat voor een soort plant u graag wilt kopen? U vindt snel een eenvoudig een geschikte plant door gebruik te maken van de handige filteropties aan de linkerkant van de website.

Specificaties

Voor wat voor een plant u ook kiest: bij elke soort staat precies aangegeven wat de specificaties zijn, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Zo staat er bijvoorbeeld aangegeven wat de lengte is van de plant. Bovendien staat er ook bij wat de waterbehoefte is van de plaats en welke standplaats u de plant het beste kunt zetten. Ook staan er tips bij hoe u de plant het beste kunt onderhouden. Zo weet u precies hoe u zolang mogelijk plezier kunt hebben van uw planten.

Voordelen van Fleur Direct

Het kopen van planten bij Fleur Direct heeft diverse voordelen. Allereerst kunt u zelf uw uitkiezen wanneer u wilt dat uw plant geleverd wordt. Verder kunt u uitgaan van een hele snelle levering. Let erop dat het per plant verschilt, hoelang de levertijd is. Het staat wel altijd aangegeven wat de levertijd is. Een ander voordeel is dat u profiteert van gratis verzending indien u een bestelling plaatst van €45 of meer. Heeft u nog vragen of wilt u advies bij het kopen van een nieuwe plant? Neem dan contact op met de specialisten van Fleur Direct. Deze staan graag voor u klaar en helpen u verder.

https://www.fleurdirect.nl/