UTR Echt
Image default
Business / Business Services

Mediator Wageningen

Jij woont in of in de buurt van Ede en hebt een mediator nodig bij jouw scheidingsproces. Daar kan Next Level Mediation jou mee helpen. De knoop is eindelijk doorgehakt, jij wilt een echtscheiding aanvragen, maar het is een pijnlijk proces dat snel fout kan gaan en littekens kan achterlaten. Daarom is het verstandig om een mediator in te huren die ook in Ede werkzaam is. Ik ben mediator in Ede, en ik kan je helpen het scheidingsproces vanaf het begin, helemaal tot aan het einde, door te lopen. Maar waarom zou je een mediator in Ede inhuren, wanneer je ook gewoon een advocaat kan inhuren om alles te regelen?

Mediator in Ede vs. Advocaat

Waarom zou je mij, een mediator in Ede inhuren, in plaats van een advocaat? Dat is een goede vraag. Vanzelfsprekend zijn er een paar goede argumenten voor het inhuren van een mediator in Ede in plaats van een advocaat. Het eerste argument omvat de kosten: een advocaat is veel duurder dan een mediator in Ede en omgeving in te huren. Het tweede argument omvat de emotionele stress en het conflict dat veel voorkomt bij echtscheidingen in Ede waar geen mediator is ingehuurd. Een mediator zoals ik is gespecialiseerd in bemiddelingen. Dat houdt in dat de echtscheiding met de services van een mediator veel sneller en voordeliger worden afgehandeld. Bovendien is de oplossing veel duurzamer met een mediator betrokken. U bent beiden gebaat bij de duidelijke afspraken over kinderalimentatie en co-ouderschap die een mediator met zich meebrengt.

Werkwijze

Bij een echtscheiding zorgt de emotionele stress ervoor dat je door de bomen het bos niet meer kunt zien. Een mediator houdt voor jullie tweeën overzicht. Als eerste zorg ik voor een inventarisatie van de situatie. Vervolgens maken we afspraken over de kinderen. Daarna gaan we het hebben over de verdeling van het vermogen en de woning. Ook doen we een alimentatieberekening. Als laatste bespreken we het pensioen. Op het moment dat er complete overeenstemming is bereikt over alle besproken onderwerpen worden deze afspraken opgenomen in documenten zoals het ouderschapsplan en het scheidingsconvenant. Wil je bij je echtscheiding in Ede hulp van een mediator? Neem dan contact op met Next Level Mediation Ede.