UTR Echt
Image default
Business / Business Services

MDM – Datri

De meest betrouwbare partner in Mobile Device Management (MDM)

Mobile Device Management (MDM) laat je vanaf één centraal punt jouw mobiele omgeving effectief installeren, beheren en beveiligen. Ongeacht het type mobielapparaat, netwerk of besturingssysteem. Mobile Device Management geeft je meer grip op alle smartphones, tablets en laptops en de veiligheid van zakelijke data.

Mobiel werken via MDM

Onafhankelijk van plaats en tijd werken is niet meer weg te denken. We gebruiken hier bovendien minstens twee (of vaak meer) devices voor en verwachten dat we op ieder device beschikking hebben tot alle bedrijfsdata. Hierdoor nemen mobiele apparaten een steeds belangrijkere positie in binnen bedrijven. Dit geeft alleen wel grote uitdagingen om de bedrijfsdata op deze toestellen te beheren, veilig te houden en collega’s de vrijheid en flexibiliteit te geven die het vandaag de dag eist. Mobile Device Management is de oplossing.

Centraal beheer

Met een Mobile Device Management oplossing kunnen alle mobiel apparaten van medewerkers worden beheerd in één centrale omgeving. Daarbij is er aandacht voor het beheer (updates en upgrades van apps), instellingen (configuratie), gebruikersrechten en beveiligingsbeleid.

Een belangrijk onderdeel van Mobile Device Management is het garanderen van de veiligheid van bedrijfsgegevens. Zo kun je bijvoorbeeld op ieder device een wachtwoord policy afdwingen.

Gegevens veilig bij diefstal of verlies

In geval van diefstal of verlies kun je eenvoudig en op afstand een device blokkeren en bedrijfsgegevens (selectief) wissen waardoor je een mogelijk datalek voorkomt.

 

Alle mobiele devices in één keer updaten

Met een Mobile Device Management oplossing kun je snel en eenvoudig updates uitvoeren, uitrollen, apps pushen en updaten, een veilige verbinding opzetten naar bijvoorbeeld mailboxen, corporate schijven, bedrijfsapps waardoor je altijd in controle bent over de grote diversiteit van mobiele devices en applicaties binnen jouw organisatie.

Scheiding tussen werk en privé 

Het komt vaak voor dat medewerkers één mobiel toestel zowel zakelijk als privé gebruiken. Hierdoor komen datastromen door elkaar te lopen. Denk bijvoorbeeld aan de installatie van een bedrijfsapplicatie op een privésmartphone. De IT-beheerder heeft geen controle over het privétoestel waar de zakelijke applicatie op staat, met als gevolg dat de bedrijfsgegevens buiten de grenzen van het afgeschermde netwerk terecht komen. Een MDM oplossing biedt uitkomst. Mobile Device Management zorgt ervoor dat werk en privé op smartphones gescheiden blijft.

 

Mogelijkheden voor jouw bedrijf

Wil je ook controle over jouw mobile devices en de veiligheid van jouw bedrijfsgegevens garanderen? Datri is de mobiele specialist die je helpt in jouw mobiele beleid. Jouw gewenste resultaat is ons uitgangspunt en helpen je de juiste Mobile Device Management oplossing te vinden die het beste aansluit bij jouw organisatie. Wij geloven in een transparant proces, waar kennis, ontzorgen en vrijheid voorop staan. Wij ondersteunen je het gehele traject van het vinden van het juiste Mobile Device Management systeem tot implementatie in jouw MDM-oplossing. Tevens ontzorgen wij je indien wenselijk ook compleet in het beheer, waardoor jouw organisatie zich kan focussen op innovatie en niet op de operatie.

Met behulp van de door ons geleverde MDM oplossingen kun je jouw mobiele toestellen beheren en beveiligen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

https://www.datri.nl/datri-mobile-device-management