UTR Echt
Image default
Business / Business Services

Uw specialist in schuttingen in Hoogeveen

De zomer belooft warm te worden, dat betekent schuttingen in Hoogeveen kopen. Met een stralende zon en een barbecue in de tuin, dat is het ultieme vakantiegevoel. Dat doet u natuurlijk het liefst in uw eigen tuin. Als u dus stijlvol uw tuin wilt scheiden, doet u dat met de tuinafscheidingen van SCS Zonwering. Schutting in Hoogeveen kopen.

Voordelen van schuttingen in Hoogeveen

Ontdek de voordelen van onze schuttingen in Hoogeveen. Veel tuinafscheidingen zijn van hout of hardhout. Dit neemt veel onderhoud en zorg met zich mee en de levensduur van deze tuinafscheidingen is beperkt. Daarom zijn de tuinafscheidingen die u bij ons koopt gemaakt van aluminium of composiet. Wanneer deze zijn geplaatst heeft u er geen omkijken meer naar en deze gaan langer mee. Naast de langere levensduur en het weinige onderhoud zijn onze schuttingen ook zeer eenvoudig zelf te installeren. Omdat alle onderdelen zijn gemaakt van aluminium is er geen sprake van slijtage en blijft de schutting er mooi uitzien. 

Aluminium schutting

Door te kiezen voor een aluminium schutting, heeft u ook de keus uit een ruim aanbod van kleuren. U kunt zelfs kiezen voor verschillende vakindelingen, zo sluit uw schutting perfect aan op uw tuin. U heeft bijvoorbeeld de keus uit de kleuren antraciet, lichtbruin of diep zwart. Kom vooral eens kijken naar alle mogelijkheden en kleuren in onze showroom!

Waarom een schutting kopen in Hoogeveen?

Stijlvol uw tuin afsluiten doet u met een schutting van SCS Zonwering in Hoogeveen. Deze schutting is echter niet alleen te gebruiken als schutting, maar ook als verandawand. Als u al een veranda of tuinkamer heeft, is de verandawand de juiste keuze om eenheid in uw tuin te realiseren. Zo zet u de puntjes op de i en bent u klaar voor een heerlijke zomer. Naast schuttingen heeft SCS Zonwering zich ook gespecialiseerd in zonwering en veranda’s. Onze medewerkers kunnen u altijd adviseren over onze verschillende producten. Zij beschikken dan ook over veel kennis en ervaring. Naast tuinafscheidingen, veranda’s en zonwering, bieden wij ook overkappingen en carports aan. Onze centrale ligging in Hoogeveen maken ons goed bereikbaar, dus kom vooral een keer langs en laat u adviseren!