UTR Echt
Image default
Business / Business Services

Loopbaancoach in Wageningen gezocht?

Bent u (dringend) op zoek naar een loopbaancoach in Wageningen of omgeving? Dan kunt u Jef van Beckhoven inschakelen, een loopbaanprofessional van BLCC. BLCC zijn loopbaanbegeleiders van hoog niveau die erkend zijn met een certificaat van het CMI (Career Management Institute). Wij werken graag met een persoonlijke aanpak die bij u past en die u verder kan helpen bij lastige situaties of moeilijke keuzes in het leven, op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. 

Wat doet een loopbaancoach in Wageningen?

Een loopbaancoach in Wageningen kan u helpen bij bepaalde onderwerpen zoals bij het switchen van baan, of u wel genoeg voldoening haalt uit uw carrière, studie of privéleven, als u een moeilijke keuze moet maken, persoonlijke ontwikkelen, etcetera. Als u al een tijd met twijfels rond loopt, dan kan het handig zijn op een loopbaanbegeleider in te schakelen zodat u niet vast komt te zitten in de keuze en de  twijfels. Bij BLCC Loopbaanbegeleiding krijgt u persoonlijke begeleiding dat compleet is afgestemd op uw persoonlijke situatie. We gaan eerst met u in gesprek om vervolgens samen een plan op te kunnen stellen. Hier mag u geheel uw eigen wensen en ideeën bij inbrengen. Zo hoeft u niet iets te doen waar u niet voor open staat. Bij de loopbaanoriëntatie gaan we kijken of u nog wel op de juiste plek zit waar u op dit moment werkt. Dit biWageningenn wij aan omdat er uit onderzoek is gebleken dat de helft van de werkende NWageningenrlanders twijfels houden bij hun baan en zichzelf afvragen of er niet ‘meer’ is dan wat ze nu ‘hebben’. 

Studiekeuzebegeleiding

Ook als je aankomend jaar examen gaat doen of bezig bent met een studiejaar en nog geen idee hebt van wat je wilt doen, kun je BLCC inschakelen. Er zijn veel jongeren die twijfelen over wat zij willen doen met hun toekomst. Het is ook niet makkelijk want de keuze lijkt steeds groter te worden en het wordt daardoor, helaas, niet makkelijker kiezen. BLCC kan je begeleiden bij deze lastige keuze door o.a. te kijken naar een beroepskeuzetest en gaan we jouw interesses en kwaliteiten verkennen. 

 

Gerelateerde artikelen

Voip van Voipzeker

Magazijnstellingen nodig?

Sales Channel – De beste gratis vergelijkingen door Sales Channel