UTR Echt
Image default
Groothandel

Maak de keuze voor tegels van hoge kwaliteit voor uw badkamer

Als u op zoek bent naar tegels of bouwmaterialen om uw badkamer een mooie opknapbeurt te geven, dan is het u wellicht al opgevallen dat er enorm veel keuze is. Vloer- en muurtegels zijn verkrijgbaar in verschillende uiteenlopende stijlen zoals landelijk en modern, maar ook verschillende materialen en structuren vindt u bij de meeste bedrijven. De collecties zijn overweldigend. Natuurlijk is het mogelijk om uw tegels en bouwmaterialen via een online shop aan te kopen, maar in de showroom krijgt u altijd een goede indruk van de materialen en structuren. Dit is meestal ook mogelijk bij een online shop, dus bekijk hiervoor zeker te mogelijkheden.

Vind de beste tegels voor uw woning

De verschillende soorten tegels die er beschikbaar zijn, zijn eindeloos. Echter wordt er over het algemeen een onderscheid gemaakt tussen keramische tegels en natuurstenen tegels. Keramische tegels worden gemaakt van gebakken klei, waarna er een glazuurlaag op wordt aangebracht. Bovendien zijn keramische tegels ideaal in combinatie met vloerverwarming. Tegels gemaakt van natuursteen zijn tegels gemaakt van natuurlijk sterke materialen die levenslang meegaan. Dit geeft uw badkamer een luxe uitstraling. Beide soorten zijn bij Van Noort BV verkrijgbaar, waar u ze eerst in de showroom kunt bewonderen.

Fris de badkamer op met nieuwe tegels

Als de muren en/of vloeren van uw badkamer toe zijn aan een opfrisbeurt, kies er dan voor om met bouwmaterialen van goede kwaliteit de tegels opnieuw leven in te blazen. Het is dan verstandig om na te denken over de praktische kant van tegels, zoals de structuur of een antisliplaag. Hierdoor worden de tegels niet te glad als deze nat raken. Ook op de muur kiest u voor tegels die eenvoudig schoon te houden zijn en die ongevoelig is voor aanslag/schimmel. Met de juiste bouwmaterialen zoals gereedschap, tegellijm en voegmortel wordt uw doe-het-zelf-project een groot succes.