UTR Echt
Image default
Groothandel

Rolluiken goedkoop kopen

Rolluiken goedkoop kopen was heel lang een uitdaging, maar doordat er steeds meer leveranciers zijn van rolluiken, zijn de prijzen de afgelopen jaren behoorlijk afgenomen. Dit zorgt er uiteraard voor dat je tegenwoordig steeds goedkoper aan rolluiken kunt komen.

Waar kun je rolluiken goedkoop kopen? Dit is een vraag die mij nogal eens gesteld wordt en natuurlijk zeg ik dan het liefste dat dit kan bij het bedrijf waarvoor ik werk. Dit vind ik echter te makkelijk zonder onderbouwing en daarom schrijf ik er nu dit artikel over.

Laten we eerst kijken naar de kosten van rolluiken

Wat kosten rolluiken en hoe worden deze prijzen berekend? Dit ga ik je nu uitleggen. Allereerst zijn de prijzen altijd vanaf prijzen. Dit komt simpelweg doordat het gaat om op maat gemaakte producten. Hoe goedkoop het dus ook soms lijkt, er komen altijd extra kosten bij!

Bij ons koop je al een rolluik vanaf €77. Het gaat dan om een basis rolluik en de prijzen lopen nog op. Hoeveel? Dat bepaal je zelf met de opties die je kiest en de maten die je invoert!

Hoe koop je een rolluik zo goedkoop mogelijk?

Er zijn voldoende mogelijkheden om de kosten te drukken. Om maar te beginnen is het al slim om rolluiken online te kopen. Dit heeft simpelweg te maken met het feit dat de prijzen bij webwinkels standaard al iets lager liggen.

Daar komt nog eens bij, dat webwinkels meestal de prijzen berekenen op basis van een doe-het-zelf principe. Dit wil zeggen dat je zelf moet zorgen voor de montage en het inmeten van de producten. Dit kan uiteindelijk tot een paar honderd euro schelen op de totaalprijs, rendabel dus!

Een rolluiken aanbieding vinden

Wij hebben jaarlijks (meestal in de wintermaanden) een rolluiken aanbieding. Op dat moment kunnen klanten extra voordelig hun nieuwe rolluiken kopen! De winterperiode is de beste periode om rolluiken te kopen, doordat dan de verkoop van overige soorten zonwering nagenoeg stil ligt.

Rolluiken zijn trouwens ook een echt winterproduct in de wereld van zonwering. Dit heeft alles te maken met het feit dat ze voornamelijk in de winter verkocht worden. Dit komt weer, doordat klanten voor de winter een goede soort anti-inbraak zoeken. Rolluiken zijn hier een passend antwoord op, doordat ze erom bekend staan het inbrekers een stuk lastiger te maken om binnen te komen!

Dit is dan ook weer een reden, waarom je in de winter de beste rolluiken aanbiedingen kunt vinden! Wil je dus je nieuwe rolluiken extra goedkoop kopen? Dan is de winter het ideale moment! Bezoek in de wintermaanden maar eens een paar webshops die rolluiken verkopen, dan zul je zien dat je de beste aanbiedingen tegenkomt!

Zie je door de bomen het bos niet meer?

Het aanbod is online erg groot en het is dan soms ook lastig om een keuze te maken. Gelukkig kun je bij ons op werkdagen terecht met alle vragen die je hebt rondom rolluiken! Mijn collega’s helpen je graag bij het maken van een keuze!