UTR Echt
Image default
Aanbiedingen

Dit wist je nog niet over shutters!

Tegenwoordig hebben veel mensen shutters in huis. Deze kun je plaatsen voor de ramen van bijvoorbeeld de woonkamer, slaapkamer of badkamer en hebben een mooie uitstraling. Daarnaast hebben ze een multifunctionele werking. Ze zijn namelijk naast dat ze erg stijlvol zijn, ook nog isolerend, wat je veel kosten scheelt! Ook zijn ze kindvriendelijk omdat ze eenvoudig te gebruiken zijn. Maar wist je dat je nog veel met shutters kunt doen? Wij vertellen je graag meer hierover in deze blog!

 

Dit kun je nog meer met shutters

Zoals we net al vermeld hebben, zijn shutters erg handig en hebben ze meer functies dan je denkt! Je kunt er namelijk mooie, originele dingen mee maken! Heb je thuis nog een paar oude shutters liggen? Niet meteen weggooien, je kunt er bijvoorbeeld een leuke boekenkast, of een wijnkast mee bouwen! Daarnaast kun je met je oude shutters ook een lamp bouwen! Met deze lamp maak je de decembermaand nóg gezellig! Verder kun je ook nog een sieradenhouder ervan maken! Wanneer je aan een kleine oude shutter een paar haakjes maakt, kun je zo je sieraden er omheen hangen! Ben je net jarig geweest en heb je geen leuke plek om al je verjaardagskaarten neer te zetten? Geen stress, je kunt ook een oude shutter gebruiken als brieven- en kaartenhouder! Ook is het een leuk idee om je tijdschriften er aan te hangen, dit creëert een gezellig sfeertje in huis! Met een beetje creativiteit kom je al heel ver!

 

Duurzaam bezig

Naast dat je allerlei leuke dingen kan maken met oude shutters, ben je ook nog eens duurzaam bezig! Zo hoef je niet naar de winkel om een nieuwe kast, lamp, sieradenhouder of tijdschriftenrek uit te zoeken, want met je oude shutters kun je gemakkelijk hele originele dingen maken! Daarnaast is het natuurlijk ook leuk om lekker te knutselen. Pak een paar oude shutters erbij en wie weet kun je nog veel meer maken. Laat je creativiteit de vrije loop!

 

Shutters kopen

Heb je nog geen shutters in huis, en ben je na deze blog overtuigt om shutters aan te schaffen? Tegenwoordig kun je veel shutters online bestellen. Je kunt ze in allerlei formaten en kleuren krijgen. Ook kun je ze op maat laten maken, zodat ze op elk gewenst raam passen. Neem eens een kijkje op de website van Van Eyck Shutters, zij zijn namelijk de specialist op het gebied van shutters en blinds! 

https://www.vaneyckshutters.com/