UTR Echt
Image default
Zorg

Bevallen in Rijnstate met begeleiding

Als je zwanger bent weet je dat er in een korte periode ineens heel veel bij komt kijken en dat er veel op je afkomt. Je wordt overweldigd met allerlei zaken, maar waar het uiteindelijk natuurlijk allemaal om draait is dat je gaat bevallen in Rijnstate. Dat is uiteindelijk het punt waar je naar toe wilt gaan en daarvoor zijn nog een heleboel dingen nodig die geregeld en aangeleerd moeten worden. Je gaat bijna bevallen en je dient wel van tevoren te weten hoe je dan die bevalling ingaat, hoe gaat het in zijn werk, wat moet je doen als er weeën opkomen en hoe zorg je ervoor dat je dit allemaal goed doorstaat? Uiteraard zullen de verpleegsters je hier ook goed bij begeleiden, maar het is natuurlijk helemaal fijn wanneer je dit van tevoren kunt oefenen, zodat je weet wat je te wachten staat wanneer het eenmaal zo ver is.

Voorbereiden

De voorbereiding op het bevallen in Rijnstate is dus een groot en cruciaal punt wanneer je werkt naar de bevalling toe. De verloskundige van de praktijk helpen je hier graag bij en met hun kennis leren ze je graag alles wat er bij een zwangerschap en een bevalling komt kijken en begeleiden ze je gedurende dit traject. Niet alleen maar met de voorbereiding op het bevallen in Rijnstate, maar ook de overige zaken waar je mee te maken krijgt, het maken van echo’s bijvoorbeeld. 

Baby verzorgen

Niet alleen deze periode zullen de verpleegkundigen voor je klaar staan, maar ook wanneer je eenmaal bent bevallen zullen ze het eerste jaar een oogje in het zeil houden en je bijstaan en helpen waar je dat nodig vindt. Aan het begin zal dat net even wat meer zijn, bijvoorbeeld met het in bad stoppen van de baby of het geven van een fles.