UTR Echt
Image default
Zorg

Met Edevop veilig en makkelijk je administratie regelen

Ben je afgestudeerd als fysiotherapeut en wil je een fysiotherapie praktijk starten? Met de software van Edevop kun je eenvoudig je administratieve taken regelen. Tegen een aantrekkelijk tarief. Al je gegevens worden veilig in de cloud opgeslagen. Daarnaast wordt Edevop jaarlijks getoetst volgens de NEN7510/ISO27001 normering. Edevop is webbased, wat wil zeggen dat je werkt vanuit een website. Hierdoor kun je altijd en overal inloggen in je eigen edevop omgeving. Ben je opgeleid als logopedist? Dan is de logopedie software van Edevop ook geschikt. Daarnaast is Edevop te gebruiken voor oefentherapeuten en ergotherapeuten.

Basisfunctionaliteiten

Edevop bevat alle basisfunctionaliteiten om je administratie op orde te houden. Het bevat een EPD formulier waar je al de medische clientgegevens kunt invoeren voor de dossiervorming van al je cliënten. In de software vind je ook een handige agenda voor het plannen en bekijken van al je afspraken. In de Edevop omgeving kun je documenten uploaden. Je kunt via VECOZO declareren aan zorgverzekeraars. Ook kun je de software van Edevop gebruiken als je nog geen contract met zorgverzekeraars hebt afgesloten. Je kunt zelf een factuur opstellen en naar je client verzenden. Er is een geïntegreerde COV controle via VECOZO. Je kunt patiënt ervaring meten via de koppeling met QDNA/Mediquest/Qualiview. Via Zorgmail kun je veilig e-mails verzenden.

Starten of uitproberen

Wanneer je besloten hebt om met Edevop te gaan werken. Vind je op edevop.nl een aantal handige handleidingen. Hier vind je een aantal handige tips en trucs om bekend te worden met de software.   Wil je de software van Edevop eerst uitproberen? Via het contactformulier kun je eenvoudig een demo aanvragen.

Meer weten

Heb je een vraag over de software van Edevop? Op de website vind je antwoorden op veelgestelde vragen. Als jouw vraag hier niet tussen staat, kun je ook contact opnemen met de helpdesk op telefoonnummer: 085 773 14 74. Deze is bereikbaar op werkdagen van 9.00 – 17.00 uur. Op donderdag kun je ze bereiken van 9.00 – 15.00 uur.

https://www.edevop.nl/