UTR Echt
Image default
Groothandel

Inspiratie opdoen bij houthandel nabij Enschede

Houthandel RTT in Goor is de perfecte locatie in de buurt van Enschede om inspiratie op te doen voor hout. Met een werf van ongeveer 3.000m³ aan hout vindt u hier enorm veel verschillende typen hout. Het team geeft u graag advies op basis van het project dat u wilt uitvoeren.

Deze houthandel in de regio van Enschede kan direct leveren

Op korte termijn hout nodig? Dan is deze houthandel op 30 minuten van Enschede het bedrijf dat u moet bezoeken. Houthandel RTT heeft door hun grote werf altijd voldoende voorraad, zodat u direct de gewenste hoeveelheid aan hout kunt meenemen. Ideaal voor zowel particulieren als zakelijke klanten die voor een project hout nodig hebben. In het assortiment van deze houthandel nabij Enschede, vindt u onder andere douglashout. Douglashout staat bekend om het feit dat het duurzaam en relatief laag in prijs is. Daarnaast kunt dit hout in verschillende uitvoeringen vergkrijgen. Van planken tot balken, deze houthandel heeft het allemaal voor u. Mocht u er toch niet helemaal uitkomen welk type hout u het beste kunt gebruiken voor uw project, vraag dan een van hun medewerkers om hulp. Zij beschikken over veel vakkennis en weten u zo het goede hout te adviseren voor uw opdracht. En voorkomt u het bouwen van een overkapping onnodig meer tijd in beslag neemt, omdat u de verkeerde houtkeuze heeft genomen. Dit zou enorm zonde zijn!

Ga langs op het vertrouwde adres

Houthandel RTT uit Goor staat in voor vertrouwen en kwalitatief goed hout. Ervaar het zelf door een bezoek te brengen aan hun houthandel nabij Enschede. Het team staat voor u klaar als u vragen heeft en helpen u graag verder. Wilt u meteen een bestelling plaatsen voor bijvoorbeeld douglashout? Bekijk dan hun website voor meer informatie over de bestelprocedure of neem contact met hen op.