UTR Echt
Image default
Business / Business Services

Hovenier in Heerhugowaard als je deskundigheid zoekt

Hovenier in Arnhem bij de Noord-Hollandse Tuinman treft u behoorlijk wat deskundigheid aan. Hij neemt met veel passie en plezier uw tuin onder handen. Dat ‘onder handen nemen’ reikt overigens veel verder dan wat schoffelen, onkruid wieden en struiken en bomen snoeien. Deze vakbekwame professional verzorgt zowel de aanleg als het onderhoud van uw tuin. Kortom, met Gert-Jan treft u dé hovenier in Arnhem die maar wat graag voor u aan de slag gaat om voor u een zogenaamde ‘levende tuin’ te creëren. Een tuin waarin u ook zélf heel graag de handen uit de mouwen steekt.

Hoveniersbedrijf in Arnhem van onderhoud tot volledige aanleg

Deze hovenier in Arnhem is van alle markten thuis. Of het nu het onderhouden van uw tuin betreft, of tuinadvies, misschien wel de aanleg van een geheel nieuwe tuin op basis van uw wensen en ideeën, het plaatsen van een schutting, of het aanleggen van een waterpartij in bijvoorbeeld de hoedanigheid van een vijver, of het leggen van (sier)bestrating nadat de hele tuin zoals deze was op de schop is gegaan en volledig vanaf nul opgebouwd moet worden, Gert-Jan draait er zijn handen niet voor om. Niets is hem te veel. Hij is zoals al gezegd van alle markten thuis.

Genieten met hoofdletters

Voor hem is het belangrijkste dat u niet alleen in het voorjaar of zomer enkele weken van uw tuin kan genieten maar het hele jaar door. Dán is zijn missie geslaagd. Veel tuinen zijn duidelijk in een bepaald seizoen van het jaar op hun mooist. Zonde! Want een tuin is er toch om altijd van te genieten, zomer en winter? Deze hovenier kent de verschillende bomen, struiken, bloemen, eenjarige of vaste planten door en door. Daarmee weet hij als geen ander welke planten er in welk seizoen en in combinatie met andere bloemen en planten wanneer ze op hun mooist zijn. Het beplantingsplan dat hij voor u opstelt, is daarvan een goed voorbeeld. Dit alles komt uw tuin alleen maar ten goede. Zodat het optimale genieten vast en zeker een feit is en u het hele jaar vol trots door uw tuin zult wandelen.