UTR Echt
Image default
Business / Business Services

Lockerkasten

Lockers zijn overal nodig: in bedrijven, kinderdagverblijven, scholen, zwembaden. Daarom zijn er ook veel verschillende soorten lockers nodig. Op Locker.nl vindt je jouw ideale lockerkasten. Er is keuze uit simpele, eenvoudige lockerkasten, maar ook uit ingewikkelde langwerpige lockerkasten. Het is zelfs mogelijk om lockerkasten te kopen die je kunt verplaatsen of waarvan je telkens de vorm kunt veranderen. Om de keuze voor jouw ideale lockerkasten wat makkelijker te maken, is het slim om eerst te kijken naar jouw wensen.

Simpele lockers

Wanneer je op zoek bent naar simpele lockerkasten kan je kiezen voor de Premium lockers. Deze lockerkasten zijn de basislockers waar jij met al je gemak je spullen veilig op kunt bergen. Als je toch iets specialere lockerkasten wilt met een chique uitstraling kan je kiezen voor de Evolo locker. Deze lockerkasten zijn stevig en met luxe decormaterialen uitgewerkt.

Lockers met variatie

Wanneer je een lockerkast nodig hebt die je steeds wilt verplaatsen en waarvan je steeds de vorm wilt aanpassen omdat je bijvoorbeeld wilt dat de lockerkast zich aan de groei van je bedrijf aanpast, heb je een aantal mogelijkheden. Je kunt kiezen voor de Cube lockers. Dit zijn lockerkasten waarvan je de lengte en vorm telkens kunt aanpassen. Ook is het bij deze lockers mogelijk om telkens nieuwe lockers bij te bestellen en toe te voegen. Zo heb jij je eigen groeiende locker kast. Een andere optie zijn de bijzondere Aquarius lockers. Deze lockerkasten kan je in verschillende modellen kopen en combineren. Ze hebben verschillende kleurentinten die makkelijk met andere meubels of omgevingen te matchen en mixen zijn. De derde optie zijn kunststoflockers. Deze zijn modern en kunnen zelfs mooi blijven in de buitenlucht en in vochtige ruimtes. Deze lockerkasten zijn zo licht als een veertje en dus makkelijk te verplaatsen. Zo kan jij deze lockers overal neerzetten.

Transparante lockers

Wanneer je lockerkasten nodig hebt waar je doorheen kunt kijken zodat niemand verkeerde spullen kan verbergen, is dit ook mogelijk. Dan kan je kiezen voor de doorzichtige lockers. In verband met de privacywetgeving is het niet altijd mogelijk om te controleren wat er in de locker van bijvoorbeeld een collega of werknemer ligt. Wanneer er bijvoorbeeld sprake is van drug, criminele goederen of diefstal zijn de doorzichtige lockerkasten de ideale oplossing.

Hulpmiddelen

Als je nog een extra hulpmiddel zou willen om jouw lockerkasten helemaal compleet te maken, kan je een kijkje nemen bij accessoires. Hier zijn namelijk nog veel meer mogelijkheden gecreëerd zoals het toevoegen van lockerpootjes. Er zijn zelfs sloten en locker management systemen te koop. Wanneer jouw wens bijvoorbeeld extra goed beveiligde lockerkasten zijn, zou je de lockersloten beter kunnen bekijken. Er is namelijk ruime keuze uit lockersloten zoals het UGL slot, het BURG cilinderslot, het BURG valgrendelslot, de Eurolocks DCL, het MAUER pincodeslot en het MAUER ellcam 2.0 slot. Verder zijn er natuurlijk ook simpele hangsloten en cijfersloten te koop die in geval van nood juist weer makkelijk open te breken zijn. Via locker.nl zijn er in ieder geval ruime keuzes en veel mogelijkheden om de ideale lockerkasten samen te stellen, inclusief accessoires.

http://locker.nl/