UTR Echt
Image default
Business / Business Services

Kleren maken de mens

Kleding is een zeer belangrijk onderdeel van ons leven. Het is een deel van onze persoonlijkheid en we gebruiken onze kleding graag om onze persoonlijkheid naar anderen te communiceren. Zo laat de kleding die je draag vaak meer zien over jezelf dan je op het eerste gezicht zou denken: in de eerste plaats over je beroep (denk hierbij aan een politieagent of brandweerman tijdens diensttijd), maar ook over je sociale status en de hoeveelheid aandacht die je aan je uiterlijk besteed. Ook je interesses en de plaats waar je woont komen soms naar voren in je kledingstijl. Denk maar eens aan een fervente rockfan in zwarte kleding met een spijkerjas, of vergelijk een Drentse boer met een vrouw uit de Wassenaar.

Omdat onze kleding ons tot zekere hoogte maakt tot wie wij zijn hechten wij hier veel waarde aan. Iedereen heeft wel een kledingstuk in zijn of haar kast hangen waar we enorm veel emotionele waarde aan hechten. Toch moet je er vroeg of laat toch aan geloven dat dit favoriete kledingstuk langzaamaan begint te slijten, zeker na intensief reinigen en strijken wil dit proces wel eens in een stroomversnelling komen. Gelukkig hoeft kan dit proces enorm vertraagd worden door goed voor je kledingstukken te zorgen. Als je er bijvoorbeeld voor kiest om je kleding te laten stomen is het aangeraden om dit te laten doen bij een stomerij die gebruik maakt van Greenearth Cleaning, zoals stomerijpanda.nl doet. Dit is mogelijk bij Panda stomerij Wassenaar maar zeker ook op andere locaties.

Daarnaast is het sowieso aangeraden om je kleding door een professional te laten behandelen, zij hebben immers de kennis en ervaring om ervoor te zorgen dat jouw kledingstukken nog jarenlang meegaan. Zo weet je zeker dat je niet volgend jaar al op zoek hoeft naar een nieuw exemplaar, wat maar zelden in de buurt komt van jouw huidige lievelingskledingstuk.

http://stomerijpanda.nl/