UTR Echt
Image default
Business / Business Services

Hoogwerker huren voor mijn bedrijf

Ik had laatst een hoogwerker huren voor een opdracht in de omgeving van mijn bedrijf. Zelf hebben we ook een hoogwerker, maar de laatst tijd hebben we het steeds drukker met opdrachten waarbij we een hoogwerker nodig hebben. Normaal gesproken plannen we altijd maar één hoogwerker opdracht in voor ons bedrijf. Alleen nu was er wat fout gegaan waardoor we twee opdrachten hadden. Dus moest ik gaan zoeken naar een vervangende hoogwerker, want we vonden het zonde om winst mis te lopen omdat we geen hoogwerker hadden.

Externe hoogwerker voor een goede prijs huren

Maar waar moesten we binnen een korte periode een hoogwerker vandaan halen om te kunnen huren? Gelukkig hadden we veel connecties met bedrijven die van alles en nog wat verhuurde. Maar helaas konden we bij de meeste bedrijven van hen niet op kort termijn een hoogwerker huren voor ook nog eens een goede prijs. Na een tijdje zoeken in de omgeving kwamen we een ander bedrijf tegen die ons misschien wel verder kon helpen. Dat bedrijf was jekuntmijhuren.nl en verhuurde allerlei soorten materialen die wij in ons bedrijf vaak gebruikte. Dus we namen met hen contact op om te kijken of zij iets voor ons konden betekenen.

Hele fijne ervaring

Na een goed gesprek met de medewerker van jekuntmijhuren.nl gingen we vragen of we op kort termijn een hoogwerker konden lenen voor de dubbele opdracht. Dit was bij hun geen probleem en we konden via de website een makkelijk formulier invullen zodat we de hoogwerker meteen konden ophalen bij het bedrijf zelf. Het bedrijf was niet ver van ons vandaan dus zijn we daar rechtstreeks naar toegegaan. Daar stond de hoogwerker al klaar voor ons en hoefde we alleen maar een handtekening onder een papier te zetten en we konden hem meenemen. Het was een fijne manier van samenwerken en de hoogwerker was ook super. We gaan zeker vaker bij hen wat huren.

Contact

Meer informatie over de verschillenden apparatuur en materialen die je bij dit bedrijf kunt huren? Bekijk dan de website via www.jekuntmijhuren.nl voor al uw vragen.