UTR Echt
Image default
Aanbiedingen

Er zijn genoeg manieren om energie in je woning te besparen, lees er alles over

U zou alle nieuwe kasten kunnen kopen en geld besparen door prefab (in plaats van op maat gemaakte) kasten te kopen en ze zelf te installeren, maar dat is meer werk en geld dan het schilderen of beitsen van uw bestaande kasten.

Witte kasten zullen de kamer opvrolijken, gaan meestal niet uit de mode, en zijn gemakkelijk te herschilderen voor toekomstige eigenaren als ze iets anders willen. U moet al het hang- en sluitwerk uit uw kasten verwijderen, inclusief het verwijderen van de deuren. U moet ook de kasten eerst schoonmaken, zodat restanten zoals vet uw werk niet verpesten. Overweeg ook om je badkamerkasten op te knappen om nog meer energie besparen.

Upgrade Kabinet knoppen en lade grepen

Het is verrassend hoe een schijnbaar onschuldig element als een kastdeurknop je keuken er goedkoop of gedateerd kan laten uitzien. Het updaten van deze hardware kan je keuken een facelift geven, of je nu je kasten opnieuw doet of niet.

Een eenvoudige oplossing voor de woonkamer

Als je een stenen open haard hebt en je verbrandt er hout in, dan is de kans groot dat een deel van de baksteen is gebeitst met roet en creosoot. Omdat een mooie open haard een belangrijk verkoopargument kan zijn in een huis, maak je de jouwe zo mooi mogelijk. Gebruik een vochtige doek om een deel van het roet weg te vegen, volg dan met een open haardreiniger die ontworpen is om creosoot te verwijderen. Het zal wat schrobben met een stijve borstel en eventueel verschillende toepassingen vergen, maar je zult die baksteen er spetterend uit laten zien als je klaar bent.

Zeven manieren om te besparen bij het updaten van het exterieur van uw huis

Het is misschien gemakkelijk voor u om de buitenkant van uw huis te negeren als u het grootste deel van uw tijd binnen doorbrengt, maar het is de eerste en soms enige indruk die anderen van uw huis krijgen. Hier zijn een paar eenvoudige manieren om het er op zijn best uit te laten zien.

Installeer een nieuwe voordeur

Een fundamentele stalen voordeur kost ongeveer $100, maar voor nog eens $100 tot $200 kun je een deur krijgen met veel meer karakter die de aantrekkingskracht van je huis in bedwang houdt. Als u zich geen nieuwe deur kunt veroorloven, kan een frisse verflaag in een aantrekkelijke kleur alles zijn wat u nodig heeft.

http://www.valentinodefilm.nl/wat-moet-je-nou-wel-of-niet-doen-tijdens-zakelijke-energie-vergelijken/