UTR Echt
Image default
Dienstverlening

Professionele opslag en vervoer door Frigo Group!

Op zoek naar een betrouwbare diepvries distributie partner? Bij Frigo Group kunt u vandaag aankloppen. De manier van werken zal u zeker bevallen. Spaarzaamheid, duurzaamheid en punctualiteit staan hoog in het vaandel. Dat begint met een energiezuinig vrieshuis, duurzame machines en moderne vrachtwagens. En het eindigt zeker niet bij scheiden van het afval. De directie van Frigo Group streeft doorlopend naar:

  • bezuinigen waar het kan;
  • een zo milieuvriendelijk mogelijke werkwijze;
  • een hoogwaardige dienstverlening.

Frigo Group heeft drie locaties. In Geldermalsen kunt u terecht met vragen over geconditioneerd vervoer en bezorging in binnen- en buitenland. De medewerkers van Frigo Group Logistics geven u alle ins en outs betreffende geconditioneerd vervoer naar België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Portugal, Spanje, Oost-Europa en Scandinavië. In Nieuw-Vennep staat sinds 1973 het eerste vrieshuis van Frigo. In de loop der jaren is er veel geïnnoveerd.

De huidige opslagcapaciteit bedraagt 22.000 palletplekken. In de vier vriestunnels kan circa 100 ton per dag bewaard worden. Uw voorraad is hier in goede handen. De medewerkers houden dag en nacht toezicht. De vergunningen K en B voor vlees en de douanevergunning Entrepot C zijn aanwezig. Groot voordeel van dit koelhuis is dat het dicht bij Amsterdam en Schiphol staat. Bij Frigo ’s-Heerenberg wordt onder temperaturen van -18 tot -26 graden Celsius 60 ton per dag opgeslagen. De palletcapaciteit is 36.000. Deze locatie beschikt over de vergunningen K en Entrepot C. ’s-Heerenberg ligt vlak aan de Duitse grens, wat allerlei logistieke voordelen biedt.

 

In vergelijking met andere bedrijven is Frigo Group 100% allround. U kunt er terecht voor alle schakels in het proces: in- en uitslag, orderpicking, vervoer en opslag. De kosten worden laag gehouden door middel van groupage. Hierbij worden ladingen van verschillende kleine klanten gecombineerd opgeslagen en / of getransporteerd. Grote klanten zijn er zeker ook bij Frigo. Deze namen kent u vast: McCain, Aviko, Iglo en Vers Aan Tafel. Voor de adressen, telefoonnummers en emailadressen van Frigo Group verwijzen we u naar de website. Onder het kopje ‘contact’ staan alle gegevens op een rij.

https://www.frigogroup.com/