UTR Echt
Image default
Business / Business Services

Het gebruik van klamboes

Als er iets vervelend is, is dat een mug die naast je oor zoemt wanneer je probeert te slapen. Je wil dan natuurlijk niet dat hij je gedurende de nacht gaat prikken. Daarom is het van groot belang om je goed te beschermen tegen de muggen. Dit geldt niet alleen wanneer je thuis ligt te slapen, maar ook als je op vakantie bent. Gedurende de zomerperiode zijn er veel muggen te vinden. Als je op reis gaat naar een land buiten Europa is het vaak erg belangrijk om je goed te beschermen, omdat daar verschillende muggen zijn waarvan je ziek kan worden.

Verschillende soorten klamboes

Bij Careplus-shop zijn verschillende soorten klamboesverkrijgbaar. Je kunt hier terecht voor geïmpregneerde klamboes en niet-geïmpregneerde klamboes. Daarbij is het in malaria gebieden belangrijk om een geïmpregneerde klamboe te gebruiken, omdat je dan beter beschermt bent. Careplus-shop verkoopt ook hoofdnet klamboes voor goede bescherming. De klamboes houden dus de muggen op afstand en zorgen er voor dat jij niet wordt gestoken door een mug die een ziekte bij zich draagt. De klamboes van Careplus-shop zijn voor 1- of 2-personen en er is de keuze uit verschillende soorten ophangpunten. Bekijk dus waar jij de klamboe op wilt hangen en wat je daar voor bevestigpunten voor nodig hebt, voordat je een bestelling plaatst.

Meer weten over een klamboe

Een goede nachtrust is altijd belangrijk. Als je thuis bent wil je weer fit zijn voor de volgende werkdag en als je op vakantie bent wil je ook goed uitgerust genieten van je vakantie. Een klamboe prop je ook zo in je koffer dus dat is erg handig. Ventileer de ruimte goed voordat je de klamboe ophangt, zodat ze niet meteen je klamboe ingaan.

Vragen over de bescherming

Meer weten over de bescherming tegen muggen of de werking van klamboes? Neem even contact op met de klantenservice en zij vertellen je alles over de muggen en de belangrijke gebieden waar je je goed moet beschermen. Liever geen klamboe aanschaffen? Gebruik dan alleen deet zodat je alsnog goed beschermd bent tegen de muggen.

https://www.careplus-shop.nl/klamboes