UTR Echt
Image default
Business / Business Services

Grote stap, kleine behandeling

Tegenwoordig kiezen vele ervoor iets te laten veranderen aan het uiterlijk. Voor sommige is het slechts een kleine ingreep. Iedereen die doet graag iets met hun haar. Dit betekent dat er in de ochtend veel tijd wordt besteed in de badkamer om er goed uit te kunnen zien.

 

Maar soms is dat niet genoeg. Sommige mensen zijn niet meer gelukkig met hun uiterlijk, omdat hun bijvoorbeeld te veel last hebben van hun rimpels. Dit is natuurlijk ook iets wat moeilijk te voorkomen is voor velen. Door veroudering krijg je nou eenmaal rimpels. Sommige net wat meer dan de ander.

 

Een botox behandeling kan hierbij helpen. Klinkt als een grote stap, maar heeft slechts een simpele behandeling. Het hele proces, van verdoving tot afronding, duurt namelijk niet langer dan een half uurtje tot hoogstens een uur. Je bent dan nog meer tijd tijdens het consult dan tijdens de behandeling zelf. De botox prijs verschilt per kliniek. De prijs van een behandeling is altijd anders, de prijs van botox ligt voornamelijk rond de prijs van 85 euro per zone.

 

Een behandeling stelt niet veel voor en de prijs is bijna niks meer tegenwoordig. De botox kan zelfs worden ingezet voor een behandeling migraine. Het klinkt dus als een wondermiddel, maar niet iedereen zou er zomaar gelijk voor willen kiezen. Veel mensen kiezen niet voor een botox behandeling vanwege de gevolgen.

 

Een gevolg van botox is natuurlijk dat de rimpels verdwijnen, maar ook dat gezichtsuitdrukkingen minder lijken te worden. Je hebt dus een strakkere huid, maar daardoor is het ook lastiger om je op een manier uit te drukken tegenover een ander. Vooral artiesten lopen hierbij vast. Een presentatrice natuurlijk niet zo snel voor een botox behandeling kiezen door dit risico.

 

Een botox behandeling is helaas ook maar tijdelijk. Na de behandeling kunnen spiergroepen voor een periode tussen de 3 en 6 maanden niet meer bewegen. Na die tijd zal er weer een nieuwe botox behandeling nodig zijn. 

http://faceland.nl