UTR Echt
Image default
Business / Business Services

Genoeg van de standaard biertjes?

Wat heeft u binnenkort voor gezellige dingen op de planning staan? Een barbecue, een verjaardag of misschien een feestje met als thema USA? Wat past daar beter bij dan Amerikaans bier? Er zijn veel soorten Amerikaans bier. Het is natuurlijk maar net wat uw smaak is. Wij zetten er alvast een paar voor u op een rijtje, zodat u wat inspiratie op kunt doen voor het maken van de beste keuze.

Zo drinkt u een Amerikaans biertje

Hoewel wij een glas bier het liefst zien met een mooie schuimkraag, is dit bij Amerikaans bier niet per sé van belang. Het bekendste biertje uit Amerika is misschien wel Budweiser. Deze wordt in het hele land gedronken en veel geserveerd. Het is een licht bier dat ook verkrijgbaar is in diverse andere smaakjes, denk aan lime. Dit doet meer denken aan de radler zoals wij hem kennen. Gelukkig zijn er meer dan alleen de lichte zoete biertjes. Denk aan Amerikaanse IPA’s of een meer donker bier. Het is maar net waar uw voorkeur naar uitgaat.

Vraag het de specialist

Natuurlijk doet Amerikaans bier het ook erg goed als cadeau. Nog leuker is het als u er ook nog een goed verhaal bij hebt. Het kan daarom leuk zijn om eens wat informatie in te winnen bij de specialist, Mister Hop bijvoorbeeld! Hier is niet alleen Amerikaans bier wat de klok slaat. Er zijn hier talloze soorten bieren op voorraad. Voor iedere gelegenheid en iedere smaak. Pak een prachtige fles en laat een mooi pakket samenstellen. Op die manier heeft u eens een ander cadeau dan het standaard bierpakket uit de reguliere winkel. Tevens staan de specialisten hier voor u klaar om u te voorzien van het beste advies en informatie over de herkomst. Leuk voor uzelf én voor de ontvanger.

https://www.misterhop.com/