UTR Echt
Image default
Wijn

Dé specialistische wijnhandel in Arnhem

Bent u op zoek naar een unieke wijn? Dé wijn die perfect past bij een specifiek gerecht of gelegenheid? Kom dan naar Tax Wijn. Dit is sinds 1998 dé specialistische wijnhandel in Arnhem. Loop de winkel aan de Jacob Marislaan binnen en ervaar een unieke belevenis. Hier koopt u namelijk niet even snel een fles wijn. Nee, hier zoeken de wijnexperts precies de wijn uit die aan al uw wensen voldoet en keurig past binnen uw budget. U neemt plaats aan de proeftafel, proeft verschillende wijnen en ontvangt deskundig en persoonlijk advies. Zo koopt u gegarandeerd de perfecte wijn in Arnhem.

In Arnhem koopt u de beste wijn en whisky

Tax Wijn heeft een uniek wijnassortiment. De wijnen zijn geselecteerd op smaak, kwaliteit en herkomst. In de winkel zijn meer dan 350 verschillende soorten wijnen verkrijgbaar, waaronder 25 biologische wijnen. Zoekt u een zeer bijzondere en unieke wijn? Dan heeft u hier een grote kans van slagen, want Tax Wijn heeft vaak wijnen waarvan wereldwijd nog maar één fles voorhanden is. Houdt u niet van wijn of wilt u eens een bijzondere whisky proberen? Ook dan bent u bij deze wijnhandel in Arnhem aan het juiste adres. Naast wijn verkoopt deze zaak namelijk ook maar liefst 65 verschillende soorten whisky. In de winkel kunt u diverse soorten proeven en ontvangt u deskundig advies.

Een uniek en heerlijk cadeau

Wijn is uiteraard een prachtig product om cadeau te geven aan, en in Arnhem weten ze iedere wijnfles uniek te verpakken. Hier worden speciale verpakkingen en kisten voor gebruikt, die altijd voorzien worden van feestelijk papier en een nette strik. Bent u niet in de gelegenheid de wijnhandel in Arnhem te bezoeken en hier wijn te kopen? Bestel dan uw wijn of sterke drank eenvoudig in de webshop van Tax Wijn. Ook cadeaus kunt u hier bestellen. Deze worden dan in een stevige beschermdoos naar de gelukkige ontvanger verzonden.

https://www.taxwijn.nl/