UTR Echt
Image default
Wijn

Bied mee tijdens een fysieke of online wijnveiling van dit wijnveilinghuis

Als u graag een keer een exclusieve wijnveiling bijwoont, is Winefield’s Auctioneers een geschikt wijnveilinghuis voor u. Bij dit wijnveilinghuis neemt u deel aan fysieke wijnveilingen in Amsterdam, maar biedt u ook online of op een andere manier mee. Tijdens de wijnveilingen worden er grote collecties met oude, prachtige wijnen geveild. Deze exclusieve, unieke flessen wijn staan mooi in uw huis of in uw zaak. Online bekijkt u de wijnen die onder de hamer gaan in de catalogus, waar u over elke wijn informatie vindt. Zo weet u precies welke wijnen er de eerstvolgende veiling aan bod komen én op welke wijnen u graag een bod uitbrengt.

Word de nieuwe eigenaar van de mooie wijnen die u koopt tijdens een wijnveiling

De wijnveilingen beginnen altijd op zondagmorgen om 11.00 uur, maar vanaf 10.30 uur bent u in Amsterdam al welkom voor een voorproeverij. Aan de wijnexperts die rondlopen stelt u alle vragen die u heeft over de wijnen waar u interesse in heeft. Ook geven de wijnexperts u met genoegen adviezen over welke wijnen bij uw smaak passen. Naast de wijnveiling fysiek bijwonen, kunt u ook online via een liveverbinding bieden. Ook heeft u de mogelijkheid om telefonisch of schriftelijk uw bod uit te brengen. Dit doet u door een maximumprijs aan te geven, zodat Winefield’s Auctioneers hier rekening mee kan houden.

Ontdek de mogelijkheden van deze unieke wijnveilingen

Wanneer u interesse heeft in de exclusieve wijnen waar u op kan bieden tijdens een wijnveiling van dit veilinghuis, neemt u dan contact met dit bedrijf op. De wijnexperts verschaffen u graag meer informatie over deze wijnveilingen en de diverse wijnen én schrijven u met plezier in voor de eerstvolgende veiling. Lees u van tevoren in over de wijnen door de catalogus, zodat u zich goed voorbereidt op de auction, waar u speciale wijnen van hoogwaardige kwaliteit kunt kopen.

https://www.winefields.com/