UTR Echt
Image default
Wijn

Met een wijnabonnement ontdekt u de lekkerste wijnen

Kunt u ook zo genieten van een goed glas wijn? Zou u ook wel eens verschillende soorten wijnen willen proberen? Sluit dan eens een wijnabonnement af. Dit kan bij dé wijnspecialist van Breda, Wijnhuis Oktober. U ontvangt dan na een afgesproken tijd een lekkere wijn thuisbezorgd. Dit kunnen 3, 6 of 12 flessen wijn. Bij de flessen die u thuis ontvangt, zit altijd een beschrijving, zodat u altijd achtergrondinformatie heeft over de wijn die u ontvangt. Zo wordt wijn drinken ook nog eens leerzaam. Met een wijnabonnement van Wijnhuis Oktober geniet u een heel jaar lang van de lekkerste wijnen, zodat u ook thuis een wijnproeverij kunt houden. U kunt iedere maand lekkere flessen wijn ontvangen, of een keer per kwartaal!

De wijnen die u ontvangt zijn altijd van hoge kwaliteit

De wijnen in het wijnabonnement van Wijnhuis Oktober zijn altijd van een zeer hoge kwaliteit. Dit wil ook zeggen dat u de wijn kunt ruilen als deze niet aan de verwachtingen voldoet. Zo weet deze specialist zeker dat ze u een kwalitatief hoogwaardige wijn bieden die lang houdbaar is. Ook profiteert u van hoge kortingen als u een wijnabonnement afsluit. De kortingen die u ontvangt kan oplopen tot wel tientallen euro’s, zeker als u maandelijks 12 flessen wilt ontvangen. Zo organiseert u een heuse wijnproverij, gewoon bij u thuis.

Bestel een pakket voor een wijnproeverij bij u thuis

Wilt u ook thuis wel eens van een wijnproeverij genieten, bijvoorbeeld van een gespecialiseerd wijnhuis in Breda. Bestel dan een wijnproeverijpakket, dat verschillende wijnen bevat om thuis van te genieten. Zo geniet u gezellig samen met vrienden en familie van de lekkerste wijnen. Dit is ook een leuke activiteit om te organiseren op bijvoorbeeld vriendenavonden. Ook bij de wijnproeverij wordt er een beschrijving gegeven bij iedere wijn, dus u wordt dan geïnformeerd over iedere wijn, zonder dat u een wijnkenner in huis hoeft te halen.