UTR Echt
Image default
Business / Business Services

Welke bloemen laat je in het voorjaar bezorgen?

Het voorjaar is de tijd van de bloemen. Hoe kleurrijker en vrolijker, hoe beter. In het voorjaar is de keuze aan boeketten dan ook groot. Erg fijn natuurlijk voor het bloemen bezorgen. Voor welke gelegenheid het ook is, het voorjaar is een goed excuus om eens helemaal uit te pakken. Denk aan een mooie mix van verschillende kleuren rozen, een bont boeket aan diverse grote stelen of juist een groot boeket aan pasteltinten. Met Pasen ga je wellicht voor een geel boeket of bloemwerk. Hier ga je gegarandeerd indruk mee maken.

Welke bloemen laat je in het najaar bezorgen?

De keuze voor een boeket in het voorjaar vinden mensen vaak gemakkelijker dan de keuze voor de juiste bloemen in het najaar. Begrijpelijk, want het najaar is een donker jaargetijde waarin bloemen wellicht minder snel thuishoren. Toch kun je de keuze voor bloemen die je laat bezorgen hierop aanpassen. Zo zijn er diverse prachtige najaarsbloemen die het erg goed doen in een najaarsboeket. Voorbeelden van deze bloemen zijn te vinden in tinten oranje, rood en geel. Denk hierbij aan rozen in deze kleuren of een sfeervol warm boeket met onder ander gerbera’s. Ook een rustiek veldboeket past prima in de herfstsfeer. Zo pas je jouw boeket aan, aan het jaargetijde.

Vraag het de specialist

Om de ontvanger werk uit handen te nemen, kies je direct ook een leuke vaas bij het boeket. Denk aan een mooie melkbusvaas of een klein glazen vaasje. De drie kleine vaasjes gevuld met roosjes zijn een erg schattig gezicht. De tulpen? Die ontvangt de gelukkige in een leuk tasje. Die vrolijke narcissen worden bezorgd in een mooie grote bollenschaal.

https://www.boeketcadeau.nl/