UTR Echt
Image default
Business / Business Services

Experimenteer jij met e-liquids?

Ooit e-liquids met taartsmaak geprobeerd? Dan ben jij nog niet klaar met het assortiment bij e-liquidmania. Hier vind je namelijk ruim vierhonderd smaken e-liquids bij elkaar. Allemaal makkelijk te bestellen en lekker betaalbaar. Wanneer begin jij met het experimenteren en uitproberen van al deze smaken?

Eindeloos chocolade door e-liquids

Het grote voordeel van al deze smaken e-liquids is dat je wel de smaak ervaart, maar niet de calorieën hoeft te tellen. Zo kun je eindeloos chocoladesmaak proeven vanuit je e-sigaret zonder dat je er ook maar een grammetje van aankomt. Liever de hele dag aan de taart? Dat kan gewoon! Binnen het assortiment zoete smaken kun je je eigen feestje vieren. Waan je op een tropisch eiland met de smaken van kokosnoot, rum en passievrucht. Word ’s morgens wakker met de smaak van koffie en neem als verfrissend tussendoortje een teugje menthol. Gelukkig zijn de e-liquids erg betaalbaar, waardoor de afwisseling goed mogelijk is.

Vragen over de smaken?

We begrijpen dat je liever eerst de aanraders probeert of juist zeker wilt weten dat je bepaalde e-liquids beter niet achter elkaar kunt gebruiken omdat dit de smaak niet ten goede komt. Voor al deze en andere vragen kun je tijdens kantoortijden gerust terecht bij de medewekers van de klantenservice van E-liquidmania. Zij hebben jarenlange kennis en ervaring en kennen het assortiment tot in de puntjes. Ze weten dus precies wat bij jouw wensen past. Ook wanneer je vragen hebt over jouw reeds bestelde e-liquids kun je bij hen terecht. De service bij E-liquidmania is altijd persoonlijk en snel. Eerdere klanten beoordelen de service dan ook met een 9,7. Dat zegt misschien wel genoeg.

https://www.eliquidmania.nl/