UTR Echt
Image default
Business / Business Services

Cryolipolyse behandeling van Medcos

Wil je afvallen op een pijnloze en veilige manier? Bekijk dan eens de mogelijkheden van een cryolipolyse behandeling. Dankzij deze behandeling kan er op een innovatieve manier vet worden verminderd op een specifieke plek. De plekken die behandeld kunnen worden zijn de buik, de love handles, de billen, de bovenbenen en de armen. Als je je afvraagt of deze behandeling geschikt is voor jou; dan hebben we goed nieuws! Deze behandeling is nagenoeg geschikt voor iedereen, zelfs voor sporters die vet op een specifieke plek niet wegkrijgen.

Waar ben ik aan toe?

Als je de keuze hebt gemaakt om voor een behandeling te gaan, dan is het wel fijn om voor de tijd te weten waar je aan toe bent. Wij vertellen je graag hoe het voelt. Tijdens de behandeling wordt er een gelpad op de te behandelen gebied geplaatst. Hierdoor wordt je huid vacuüm gezogen, dit kan een trekkend gevoel geven. De te behandelen plek wordt daarna gekoeld, waarna je na tien minuten niks meer voelt op deze plek. Je kunt tijdens de behandeling ook wat anders gaan doen, bijvoorbeeld een serie kijken of een boek lezen.

Het beste resultaat

Je wilt natuurlijk zoveel mogelijk resultaat hebben, wat ook werkzaam is met de cryolipolyse behandeling. De meest indrukwekkende resultaten zullen na een periode van 2 tot 4 maanden zichtbaar zijn. Daarna is je lichaam nog wel aan de gang met het natuurlijke vetverbrandingsproces, maar zal het iets langzamer gaan. Dit proces loopt door tot ongeveer 6 maanden na de behandeling. Maar hoeveel behandelingen heb je nou nodig? Over het algemeen is men na 3 maanden tevreden over het resultaat. Tussen de periodes van een behandeling is ongeveer 8 tot 12 weken, zodat je lichaam goed kan herstellen en zodat de processen nog enkele weken door kunnen gaan door het lichaam.

De mogelijkheden

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een cryolipolyse behandeling? Neem dan eens een kijkje bij MedCos. Hier ben je als consument aan het goed adres om op een eenvoudige manier wat te doen aan overtollig vet. Neem snel een kijkje op de website en laat je verrassen!

https://medcosskinsolutions.nl/