UTR Echt
Image default
Business / Business Services

De leukste Herschel rugzakken van dit moment

Als we het woord “rugzak” zeggen, dan denk je waarschijnlijk vrijwel meteen aan Herschel. Een Herschel rugzak herken je onder andere aan de rood-witte voering en de leren accenten die in veel rugzakken terugkomen. Dit Canadese merk is heel populair wanneer het op rugzakken aankomt en inmiddels zijn een aantal modellen echte onmiskenbare klassiekers geworden. Daarom delen we in dit artikel de populairste Herschel rugzakken van dit moment! 

Herschel Retreat 

De Herschel Retreat is een van de bekendste rugzakken van Herschel, met die twee PU-leren riempjes en een kleine steekzak aan de voorkant. De rugzak is geïnspireerd door het Canadese buitenleven en daarom heeft de Retreat ook een sportieve uitstraling. De Retreat is bijvoorbeeld heel geschikt voor scholieren en studenten, want er kan een laptop in en de rugzak heeft daarnaast nog genoeg plek voor een aantal boeken en je broodtrommel. 

Herschel Little America 

Herschel Little America en Retreat lijken nogal veel op elkaar: de Little America heeft ook die twee riempjes aan de voorkant en de rugzak opent met een flap met magneetsluiting en daarbinnen heeft het ook met een trekkoord-sluiting. Je kunt de Little America eigenlijk als de grotere broer zien, want de Little America heeft een inhoud van 25 liter, terwijl de Retreat een inhoud van 19 liter heeft (gebaseerd op het model waar een 15 inch laptop in past). Dit maakt de Little America ook heel geschikt voor scholieren en studenten! 

Herschel Heritage 

De Heritage is een simpele rugzak, maar is een van de meest iconische modellen geworden van Herschel. Je herkent deze rugzak meteen aan het ruitvormige accent van leer aan de voorkant van de tas. Verder heeft de tas ook een voorvakje met rits en zijn sommige uitvoeringen voorzien van een leren onderkant, waardoor de rugzak net weer een andere uitstraling krijgt. Net zoals we dat gewend zijn van alle andere modellen van Herschel, kun je ook bij de Heritage kiezen uit allerlei kleurtjes en printjes.

 

 

 

Advertorial:

Wil jij ook hoger in Google komen?

Online marketing bureau Adbull is de specialist op het gebied van SEO en linkbuilding. We laten graag gratis en geheel vrijblijvend zien wat we kunnen! Vraag direct de Gratis SEO Analyse t.w.v. € 249,- aan.

www.adbull.nl

https://www.marington.nl/tassen/