UTR Echt
Image default
Business / Business Services

Een weekendje weg in eigen land? Dit zijn 5 leuke spots

Een weekendje lekker met de meiden op pad is natuurlijk altijd hartstikke leuk, maar in plaats van een citytrip naar het buitenland, kun je er natuurlijk ook gewoon voor kiezen om een uitje in eigen land te doen. In Nederland zijn namelijk een hoop leuke plekjes voor een ontzettend leuk weekendje weg. In deze tekst gaan we de 5 leukste spots op een rijtje zetten.

Amsterdam

Op een lijst met weekendjes weg in eigen land mag onze hoofdstad natuurlijk niet ontbreken. Amsterdam blijft een ontzettende leuke stad waar voldoende accommodatie te vinden is in welke vorm je deze dan ook zoekt. Daarnaast is uitgaan in Amsterdam natuurlijk altijd hartstikke leuk, maar kun je ook kiezen voor een dagje shoppen en een culinaire afsluiten bij een heerlijk restaurant.

Apeldoorn

Mocht je een wat rustiger weekendje weg willen dan is Apeldoorn een leuk idee. Apeldoorn bevindt zich midden op de Veluwe en heeft daarom een prachtige omgeving. Lekker met de meiden een wandeling maken door een van de bossen of parken in de buurt om vervolgens af te sluiten met een hapje en een drankje in een van de vele restaurants die Apeldoorn biedt. Absoluut de moeite waard dus.

Maastricht

Een lijst met leukste uitjes in Nederland is natuurlijk niet compleet zonder Maastricht. Naast dat de stad gewoon heel erg leuk is, is hij ook nog eens heel gezellig. De stad is boordevol met leuke horeca en leuke hotels om een leuk weekend weg met de meiden te kunnen beleven.

Noordwijk

Mocht je op zoek zijn naar een leuke plek aan de kust dan ben je in Noordwijk absoluut aan het juiste adres. Het is net wat knusser dan andere plaatsen aan de kust zoals bijvoorbeeld Scheveningen of Zandvoort, maar daarom niet net zo leuk of zelfs leuker dan deze plaatsen. In Noordwijk kom je zeker aan je trekken wanneer je zoekt naar een leuk weekendje weg aan het strand. Er zijn voldoende hotels en andere horeca om je eens lekker te laten verwennen.

Utrecht

Nog zo’n charmante stad waar ontzettend veel te beleven is. Utrecht is een van de steden met een gracht wat een stad gelijk een soort gezellige sfeer geeft. In de stad kun je daarnaast een hele hoop leuke dingen doen en zal je je dus nooit vervelen. In de avond is de stad geschikt voor een drankje.

 

 

 

Advertorial:

Wil jij ook hoger in Google komen?

Online marketing bureau Adbull is de specialist op het gebied van SEO en linkbuilding. We laten graag gratis en geheel vrijblijvend zien wat we kunnen! Vraag direct de Gratis SEO Analyse t.w.v. € 249,- aan. ** Voor webdesigners en marketingbureaus bieden we onze linkbuilding diensten ook white label aan. **

www.adbull.nl