UTR Echt
Image default
Vakantie

Alleen de beste campings in Europa

Veel mensen noemen de Kerstperiode de “mooiste tijd van het jaar”. Ik ben het daar niet mee eens. Voor mij is de periode waarin je de vakantie begint te plannen de mooiste tijd van het jaar. Zoveel mogelijkheden, zoveel bestemmingen. Je hebt volledige vrijheid om jouw vakantieweken in te vullen, precies zoals jij dat wilt.

Het hele jaar door zitten we bijna alleen maar binnen. We zitten de hele dag op kantoor, hooguit onderbroken door een pauze-wandelingetje van 20 minuten. En in onze vrije tijd zitten we veel te veel thuis. Dan is het niet zo gek dat kamperen zo populair is. Even tussen die muren weg, lekker buiten. Waar je de zon op je gezicht voelt en de wind door de bomen hoort sluipen.

Wanneer je hebt besloten dat je lekker wilt gaan kamperen, is de vraag waar. In heel Europa wemelt het van de campings. Sommige campings in Europa zijn klein en sober, gericht op de die-hard kampeerder die back-to-basics wil. Andere campings zijn groot en massaal, een soort Vinex-wijk met tenten. Het is nog een hele toer om de perfecte camping voor je kampeervakantie in Europa te selecteren.

Voorwaarden aan een goede camping

Volgens ons moet campings in Europa aan een aantal voorwaarden voldoen. Natuurlijk moet het terrein schoon en verzorgd zijn. Ook het sanitair moet onberispelijk zijn. Voldoende douches en toiletten, die regelmatig schoongemaakt worden. De plek waar je verblijft moet groot genoeg zijn om niet bij de buren op de lip te zitten. Een zwembad! Dat mag zeker niet ontbreken, net als een speeltuin voor de kinderen. Voor hen is een animatieteam ook een plus. Wat nog meer? Een restaurant, natuurlijk. En Wifi. Oh, en de ligging moet handig zijn, zodat je de omgeving makkelijk kunt verkennen.Als je het zo op een rijtje zet, is de lijst eisen aan de camping best lang.

Waar kun je zo een camping vinden?

Je kunt natuurlijk op de bonnefooi vertrekken en hopen dat je de perfecte camping ontdekt. Zo hebben wij een paar mooie juweeltjes ontdekt. Maar het is misschien handiger om gewoon eens op Glampings.nl te kijken. Daar hebben we namelijk alleen de campings in Europa geselecteerd die aan de hoogste eisen kunnen voldoen.  Kom eens langs, ontdek de mooiste campings in Europa en boek gelijk jouw verblijf voor de komende vakantie.

https://glampings.nl