UTR Echt
Image default
Vakantie

Bij Sollasi geniet u van een heerlijke vakantie in eigen land

Heeft u vakantieplannen in eigen land? Ziet u een heerlijke vakantie aan de Nederlandse kust wel zitten? Dan is een huisje huren in Noordwijk bij vakantiepark Sollasi een goed idee. Noordwijk is een kleine, zeer gezellige plaats aan de kust. Gelegen in de Randstad (Zuid Holland), maar van de drukte in de Randstad merk je op bungalowpark Sollasi bij Noordwijk niets. Het fraaie bungalowpark is omringd door natuur. Vanuit uw bungalow kunt u een prachtige duin- of boswandeling starten, waarbij de kans op het spotten van herten en andere wilde dieren zeer groot is. Of stap op de fiets om de leukste fietsroutes te volgen.

Ruim park met uitstekende faciliteiten

Bungalowpark Sollasi bij Noordwijk is gelegen naast het Oosterduinse meer, vlakbij het natuurgebied Hollands Duin en op een kleine 2 kilometer afstand van het strand Langevelderslag. Het adres van het park is Duinschooten 12 in Noordwijkerhout, meteen grenzend aan het plaatsje Noordwijk.

Op het ruime park staan vier- en zespersoons bungalows en er staat een gloednieuw complex met meerdere twee persoons studio’s. Bungalowpark Sollasi is zeer kindvriendelijk, er zijn meerdere speeltuintjes, voetbalveldjes en tennisbanen. Ook een potje pétanque kunt u spelen op het park. Om de buik te vullen kunt u terecht bij het Italiaanse restaurant MAMA, welke op het terrein van het bungalowpark ligt. Gelegen bij het Oosterduinse meer, direct naast het bungalowpark, ligt restaurant Como & Co. Even verderop, vlakbij het strand Langevelderslag, ligt pannenkoekenboerderij Langs Berg en Dal. Kinderen kunnen zich hier leuk vermaken in de indoor speeltuin, na het eten van hun pannenkoek.

Kampeerders kunnen ook terecht bij Sollasi

Bent u een campingliefhebber in hart en nieren, spreekt het bovenstaande verhaal u wel heel erg aan maar bent u echt op zoek naar een camping in Noordwijk? Ook dan kunt u bij Sollasi terecht. Sollasi beschikt over twee mooie campings. Naast het bungalowpark in Noordwijkerhout ligt camping Sollasi, een ruime camping met uitstekende faciliteiten. Even verderop, in Noordwijk en direct grenzend aan het natuurgebied Hollands Duin, ligt camping Le Parage. Dit is een kleinschalige camping met zo’n twintig mooie campingplaatsen. Op deze camping kunt u optimaal van uw rust en van de natuur genieten.

https://www.sollasi.nl/