UTR Echt
Image default
Vakantie

Op naar Curaçao!

Nadat we een lange tijd in lockdown hebben gezeten “mag” het eindelijk weer, op vakantie! We kunnen weer genieten van zon, zee en het strand. Curaçao is op dit moment geel en we kunnen niet wachten om onze koffers in te pakken en zo snel mogelijk te vertrekken. In deze blog geven wij jou alvast wat tips voor dit prachtige eiland!

Hotspots

Wanneer je voor het eerst naar Curaçao gaat dan bezoek je meestal de meest bekende plekjes van het eiland. Denk dan aan bijvoorbeeld de grote en kleine knip, de pondjes brug, snorkelen bij de Jan Thiel baai en uiteraard een tripje naar Klein Curacao! Klein Curacao is een onbewoond eiland met de meest witte zandstranden die je je maar kunt wensen. Het eiland is alleen te bezoeken in combinatie met een excursie (tenzij je natuurlijk zelf een boot hebt). De boottrip duurt ongeveer twee uur, wees bereid op een wilde tocht!

Stranden

Er zijn genoeg tips die we jou kunnen meegeven wanneer je een bezoek brengt aan Curaçao. Bij dit eiland denk je voornamelijk aan het helderblauwe water in combinatie met de hippe strandtentjes. Het is dan ook leuk om tijdens je verblijf een aantal verschillende stranden te bezoeken. De grote knip is volgens de meeste het mooiste strand van Curaçao, het enige “nadeel” is dat er hier niet veel anders te vinden is. Mocht je nou op zoek zijn naar meer leven dan is Mambo Beach een goede keuze. Dit strand staat bekend om zijn gezellige boulevard met trendy restaurantjes zoals het bekende Cabana Beach.

https://curacao-trips.com/