UTR Echt
Image default
Business / Business Services

Een spiegel op maat

Een spiegel op maat heeft u zo geregeld bij Spiegelpracht! Wij hebben namelijk wel meer dan 300 verschillende modellen in ons assortiment zitten waar u zo uit kan kiezen. Een van onze bestsellers is de Hollywood, een brede spiegel met allemaal lampjes in de rand, alsof je de ster bent van de volgende show! Al vanaf €230,- kunt u deze krijgen in onze webwinkel, en dan zijn er nog een heleboel mogelijkheden voor het op maat aanpassen van deze spiegel aan uw behoeftes. Een andere bestseller is de Shape 04 met ambi-light, dit is een extra brede spiegel die veel in badkamers zit met zacht ligt dat tegen de muur wordt geschenen.

Een spiegel op maat van Spiegelpracht

Wij van Spiegelpracht vinden spiegels werkelijk prachtig, zeker wanneer we ze op maat kunnen maken voor onze klanten. Dat geeft dan toch iets persoonlijks aan het ontwerp wanneer we de spiegel leveren en het wordt opgehangen in de daarvoor bestemde ruimte. We zien namelijk steeds meer dat mensen bijna alles in hun interieur halen bij de IKEA, wat ervoor zorgt dat huizen vanbinnen op elkaar gaan lijken. Het is terecht, want het is nou eenmaal ontzettend makkelijk om bij de IKEA meubels te halen en allerlei leuke dingen om erbij te doen voor het interieur, maar het maakt het persoonlijke aspect van het interieur toch wat minder.

Aanpassingen en opties

Er zijn heel veel mogelijkheden voor het aanpassen van onze spiegels. U kunt ze namelijk in een gewenste grootte bestellen zodat u zeker weet dat ze passen in de ruimte waar u ze wilt hangen. Ze kunnen zelfs tot 2,5 meter groot gemaakt worden! Daarnaast kunnen er allerlei leuke foefjes bij komen die de ervaring van de spiegel naar een nieuw niveau tillen. Het is namelijk mogelijk om verwarming in de spiegel te bouwen tegen condensatie, een ingebouwde klok in de spiegel te hebben, een onderliggend planchet toe te voegen en ambi-light in een heleboel verschillende kleuren om meer sfeer te geven. U ziet het, allemaal keuzes om uw ideale spiegel te creëren.