UTR Echt
Image default
Eten en drinken

Verras je gasten met hartige taart: zelf quiche maken

Zelf een quiche maken en party snacks bakken? Een quiche doet het op een feestje altijd goed, net als verschillende pizza hapjes. En het is helemaal leuk om jouw gasten iets huisgemaakts te serveren. Zowel de pizzahapjes als de quiche kun je gemakkelijk zelf bereiden met tal van lekkere verse ingrediënten. Misschien weet je al gelijk welke ingrediënten je wilt gebruiken. Mocht je inspiratie willen opdoen, bekijk dan eens de website van Tante Fanny. Hier vind je namelijk zo’n 300 recepten voor deegproducten – voor het pizza beleggen en het maken van quiche tot het bereiden gezellige borrelhapjes en party snacks.

Kies je favoriete quiche

Binnen al deze recepten valt er veel te kiezen. Je kunt handig filteren aan de hand van het deegproduct dat je wilt gebruiken of bijvoorbeeld op een ingrediënt dat niet in jouw quiche mag ontbreken. Of je laat je verassen door de mogelijkheden. Wil je een lekkere quiche met tomaat maken of toch een camembert galette met appel? Ook voor het pizza beleggen en het samenstellen van pizzahapjes kun je rekenen op tal van heerlijke recepten. Je kunt eveneens recepten filteren om een vegetarische of veganistische pizza te beleggen en bereiden. Maak bijvoorbeeld de vegetarische pizzasnacks met munt en geitenkaas of lekkere vegan pizzaschuitjes.

Lekkere én handige deegproducten

Met de verse kant-en-klare degen van Tante Fanny – die je in veel supermarkten kunt verkrijgen – wordt bakken nog gemakkelijker. Zo is het deeg voor het maken van quiche en taart al rond van vorm waardoor je efficiënt te werk kunt gaan. Vers pizzadeeg kun je op rol kopen in drie lekkere varianten zodat je vlot kunt starten met het beleggen van de pizza of het creëren van je pizzahapjes naar keuze. Met het spelt-pizzadeeg van dit merk maak je een rustieke pizza of bijvoorbeeld heerlijk krokante pizzastengels. Op de website van Tante Fanny vind je het recept hiervoor samen met drie ideeën voor dipsausjes.