UTR Echt
Image default
Business / Business Services

Opslagruimte in Diemen mét verhuisservice

Als je ervoor kiest om een opslagruimte in Diemen te huren bij Opslag020 dan kan je er ook voor kiezen om een verhuisservice in te schakelen. Wij begrijpen dat het huren van een woonruimte in onze hoofdstad erg duur is én ook nog eens moeilijk om te vinden. Wij raden u dan graag aan om een box bij ons te huren. ‘

Waarom een opslagruimte in Diemen?

Een opslagruimte in Diemen biedt een groot voordeel: het bespaart een hoop kosten als het gaat om een verhoogde huur voor een grotere woning. Bovendien is Diemen een stuk goedkoper dan onze hoofdstad en is het tóch dichtbij en makkelijk te bereiken als je wel in Amsterdam (of omgeving) woont. Je spullen kunnen opgeslagen worden in een ruimte naar keuze. Hoe groot de box is kun je helemaal zelf bepalen. Ook bieden wij de service om de spullen ook direct te verhuizen met onze verhuisservice. Zo hoef jij je nergens zorgen over te maken. Alle ruimtes zijn verwarmd en droog, zo blijven je spullen veilig opgeborgen. Bovendien heb alleen jij toegang tot jouw ruimte met een eigen toegangscode en beschikken wij nog over extra veiligheidscamera’s die verspreid zijn over onze terreinen.

Hoe werkt het?

De opslagruimtes worden aangeboden door Opslagman. Éen van deze vestigingen vind je in Amsterdam-Diemen. Je kunt hierbij jouw gewenste grootte kiezen. Je kan al een box huren vanaf 3m3. De grootste ruimte is maarliefst 33m3. Dit is vaak een stuk groter én goedkoper dan een studentenkamer of een kleine studio. Je kunt deze ruimtes online boeken zonder onverwachte, bijkomende kosten. Ook krijg je eerst de voorwaarden te lezen zodat je weet waar je aan begint. De box kun je ook op ieder gewenst weer stopzetten als je niet langer gebruikt dient te maken van de ruimte. De verhuisservice daarentegen wordt aangeboden door Student Verhuis Service. Deze verhuisservice helpt je graag om je inboedel snel en efficiënt te verhuizen naar de box van Opslagman. Deze service is voor een toegankelijke prijs omdat het vóór studenten is en ook door studenten wordt gedaan. Bekijk voor de exacte tarieven de website of vraag een offerte aan.

Gerelateerde artikelen

Een weekendje weg in eigen land? Dit zijn 5 leuke spots

Een scooter in de lease?

Pak de vergrijzing aan!