UTR Echt
Image default
Business / Business Services

Een kleine ingreep met groot resultaat

Wat zijn de redenen om een ooglidcorrectie te laten doen? De meest gehoorde reden is vaak wel dat mensen zich er vermoeider uit vinden zien dat dat ze zich eigenlijk voelen. Het beeld wat je in de spiegel ziet komt gewoon niet overeen. En dan zult u zeker ook vragen horen of u een slechte dag heeft en of u niet genoeg geslapen heeft en opmerkingen dat u er boos of verdrietig uitziet. Heel vervelend natuurlijk. De oorzaak is dan vaak dat de huid boven de ogen wat slapper begint te worden en je oogleden over je ogen komen te hangen. Dit is vaak genetisch bepaald of het hoort bij het ouder worden. Aan beide niks te doen. Het hoort bij het verouderingsproces dat de huid wat slapper wordt, dus ook rond de ogen.

Toch zijn hier tegenwoordig mooie oplossingen voor. Een subtiele chirurgische ingreep kan al een groot verschil maken. Deze ingreep het een ooglidcorrectie. Het is een kleine operatie van een halfuur, maar het is verschil is zeker zichtbaar. Op internet kunt u bovenooglidcorrectie ervaringen lezen en foto’s bekijken van mensen die het hebben laten. Veelal mooie resultaten!

Naast dat het er vaak niet mooi uit ziet kan het ook andere klachten opleveren zoals hoofdpijn. Ook dan kan zo’n eenvoudige ingreep een uitkomst bieden. Dus als je last heb de opvallende tekenen van ouder worden zoals rimpels rond de ogen, wallen of hangende oogleden kan deze ingreep een groot resultaat opleveren. Faceland is één van de klinieken die deze behandeling uitvoert. Op de website staat nog meer informatie over de behandeling en de prijzen. Ook kunt u hier een afspraak inplannen voor een consult. De gespecialiseerd arts zal in dit consult met u de opties doornemen en als nog vragen heeft kunt u die dan ook stellen natuurlijk.

http://www.faceland.nl/