UTR Echt
Image default
Business / Business Services

Actie ondernemen

Weet jij al wat je moet doen als iemand bewusteloos raakt of wanneer iemand zich heeft verbrand aan een pan? Het is heel belangrijk dat je weet je moet doen bij ongevallen zodat jij als eerste iemand te hulp kan staan. Er bestaat altijd een mogelijkheid dat er een ongeluk gebeurt uit een onverwachtste hoek. Ongelukken gebeuren altijd en je kan dit niet voorkomen. Emoet dan ook altijd en overal een verbandkoffer beschikbaar zijn voor het geval dat je eerste hulp moet verlenen. Deze eerste hulp kan voor een sneetje in de vinger zijn maar ook bij een brandplek. Bij schoens-safety kan je terecht voor diverse veiligheidsartikelen. Ook leveren zij verschillende verbandkoffers zoals; een school- verbandkoffer, een horeca- verbandkoffer en kantoor- verbandkoffer. De koffers zijn gevuld volgens de richtlijnen van het Oranje Kruis dus je weet zeker dat het goede inhoud bevat.   

Een ongeluk zit in een klein hoekje, vooral in een restaurant is een verbandkoffer zeker nodig.  Er zijn veel plekken waar er ongelukjes kunnen gebeuren zoals bijvoorbeeld in de keuken, bij de bediening maar zelfs bij de klanten. Een verbrandkoffer is dus onmisbaar in een bedrijf. Het hebben van een verbandkoffer lijkt vanzelfsprekend maar toch zijn er bedrijven die deze niet bezitten of waarvan de koffers niet goed gevuld zijn met inhoud. Wat is nou een verbandkoffer als er maar 5 artikelen in zitten? 

Naast het bezit hebben van verbandkoffer moet je ook kennis hebben van EHBO. Er worden verschillende cursussen aangeboden zodat je weet hoe je moet handelen bij ongevallen. Deze kennis samen met de verbandkoffer zijn samen een perfecte match. Eigenlijk zou een EHBO cursus moet worden gesteld aan ouders van jonge kinderen. De meeste ongelukken van kinderen gebeuren namelijk thuis, op school of tijdens het spelen. In plaats van machteloos staan toe te kijken kan je na de cursus actie ondernemen. 

https://www.schoens-safety.nl/