UTR Echt
Image default
Business / Business Services

Een aluminium schuifpui

U weet het eigenlijk al, maar een aluminium schuifpui is één van de beste keuzes die u kunt maken voor een woning. En de beste schuifpuien kunt u uiteraard laten installeren door Schipper Ede, úw specialist op het gebied van schuifpuien en kozijnen, al sinds 1959! Er zijn gewoon talloze redenen om voor aluminium schuifpuien te kiezen, en daar zullen we in dit artikel meer over uitweiden. Echter als u het eigenlijk al weet, kunt u gelijk de offerte aanvragen op onze website, dat is gewoon vrijblijvend. U krijgt deze zo snel mogelijk terug zodat u een indicatie heeft van de kosten. 

Een aluminium schuifpui, alleen maar goed nieuws

Het is dus alleen maar goed nieuws wanneer u kiest voor een aluminium schuifpui, omdat er heel veel voordelen aan verbonden zitten. Over verbinden gesproken, wist u dat binnen en buiten meer met elkaar verbonden wordt in een woning waar een schuifpui in de muur zit? Er stroomt ineens veel meer licht naar binnen, wat vooral een positief effect zal hebben op de kamer. De lampen hoeven namelijk minder snel aan, en het natuurlijke licht geven de ruimte een frisse sfeer waar u gemakkelijk tot rust in kan komen. Dit betekent dus minder geld op de energierekening! 

Energiebesparend

Echter, de toevoer van meer licht is niet de enige reden dat de schuifpui u energie bespaart. De schuifpuien van Schipper Ede hebben namelijk uitstekende isolatiewaarden als het gaat om warmte, dus gaat er minder energie verloren dan voorheen. Samen met de verminderde hoeveelheid energie die kwijt gaat aan de lampen die aan moeten verdient u op deze manier de investeringskosten van schuifpuien zo terug. 

Ruimtebesparend

Daarnaast zijn onze schuifpuien ook ontzettend goed in het besparen van ruimte. Wanneer u naar buiten wilt om in de tuin te zitten, hoeft u de schuifpui enkel even opzij te schuiven. Er gaat verder geen ruimte verloren in de tuin of in de kamer, en dat scheelt heel veel. Zeker wanneer u maar een kleine kamer of tuin heeft, dan kan die halve vierkante meter al veel uitmaken.