UTR Echt
Image default
Aanbiedingen

Vouwgordijnen

Met vouwgordijnen in huis creëer jij een stijl die je graag wenst. Kies je voor romantisch, klassiek of juist huiselijk? Met vouwgordijnen is het allemaal mogelijk. Vouwgordijnen hebben horizontale vouwen in de stof, waardoor ze zich niet oprollen, maar opvouwen. Dankzij het bedieningskoord of de bedieningsketting, bepaal je gemakkelijk de lichtinval en het zicht naar buiten. Vouwgordijnen zijn leverbaar met verschillende stofsoorten. Gaat jouw voorkeur uit naar transparant, lichtdoorlatend of verduisterend? En in welke kleur wil je graag een vouwgordijn kopen? De keuze is aan jou. Wij helpen jou graag bij de zoektocht naar het ideale vouwgordijn.

Vouwgordijnen kopen

Vouwgordijnen kleden je ruimte warm aan en voegen meer sfeer toe. Bij Raamdecoratie.com maken we gebruik van luxe stoffen, waardoor de vouwgordijnen een elegante uitstraling hebben. Naast dat ze een decoratieve functie hebben, hebben ze ook zeker een praktische functie. Vouwgordijnen worden bij het omhooghalen opgevouwen in plaats van opgerold. Hierdoor kun je eenvoudig zelf bepalen hoeveel privacy of hoeveel lichtinval je wilt. Als je het gordijn helemaal omhoog doet dan heb je veel lichtinval, terwijl je wanneer je het gordijn helemaal omlaaghaalt er weinig lichtinval is en je dus veel privacy hebt. Ideaal dus voor in jouw ruimte.

Stofsoorten

Bij Raamdecoratie.com vind je een groot vouwgordijnen assortiment dat bestaat uit maatwerk en standaardmaten. Op maat gemaakte vouwgordijnen worden volledig voor je op maat gemaakt. Onze standaardmaat vouwgordijnen zijn kant en klaar en direct uit voorraad leverbaar. Maak een keuze uit heel veel stoffen en kleuren en vind jouw favoriet.

Als je vouwgordijnen wilt kopen dan kun je een keuze maken uit verschillende stoftransparanties. Onze collectie bestaat uit transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen. Kies je voor een transparante, lichtdoorlatende of verduisterende stof? Dan kun je kiezen uit een ruim kleurenpallet. Twijfel je tussen verschillende stoffen en kleuren? Vraag dan gratis kleurstalen aan.

Kies je voor een transparante stof? Dan kies je met name voor doorkijk en filtering van het zonlicht. Als je kiest voor een lichtdoorlatende stof, dan filter je het zonlicht in grotere mate. Ook beperk je met een lichtdoorlatende stof de doorkijk. Ben je op zoek naar een vouwgordijn voor in je slaapkamer? Kies dan voor een verduisterende stof, dit zal de nachtrust ten goede komen.

Om ervoor te zorgen dat de vouwgordijnen er altijd netjes bijhangen zijn de gordijnen voorzien van baleinen. Deze baleinen zorgen ervoor dat de plooien altijd mooi strak hangen.

Voordelen

Het bestellen van vouwgordijnen bij Raamdecoratie.com heeft diverse voordelen: ✓ Veel luxe stoffen ✓ Maatwerk én standaardmaten ✓ Uitstekende kwaliteit ✓ Elegante uitstraling ✓ Gratis kleurstalen ✓ Gratis en snelle levering

Vouwgordijnen op maat

Ben je op zoek naar vouwgordijnen op maat? Onze vouwgordijnen op maat zijn van een uitstekende kwaliteit. Om dit te garanderen wordt er bij de productie enkel gebruikgemaakt van luxe stoffen en systemen. Je bepaalt daarbij zelf de afmetingen van het vouwgordijn, waardoor het vouwgordijn altijd perfect past in jouw ruimte. Kies je voor een vouwgordijn op maat? Dan kun je kiezen voor een transparante, lichtdoorlatende of verduisterende stof. Deze stoffen zijn leverbaar in veel verschillende kleuren. Wat is jouw favoriet?

Standaardmaten

Onze standaardmaat vouwgordijnen zijn van een goede basiskwaliteit. De standaardmaat vouwgordijnen zijn leverbaar in transparante, lichtdoorlatende of verduisterende stoffen. Naast de verschillende stoftransparanties, zijn er ook verschillende stofstructuren leverbaar. Onze standaardmaat vouwgordijnen bedien je eenvoudig met koorden.

Meer weten over vouwgordijnen kopen?

Het is tijd om een kijkje te nemen tussen ons ruime aanbod vouwgordijnen. Wil je meer weten over vouwgordijnen kopen, omdat je nog vragen hebt over de mogelijkheden of ons aanbod? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen je graag verder.

https://www.raamdecoratie.com/vouwgordijnen/standaardmaten/verduisterend/