UTR Echt
Image default
Dienstverlening

Top 5 tips voor de verbetering van de vaatwasser.

Er zijn mensen die het geluk hebben een handige hulp te hebben om te helpen bij hun schoonmaakwerkzaamheden. De vaatwasser is inderdaad een goede tijd besparing en kan als een luxe-item worden beschouwd. Afgezien van een handige hulp, gebruiken veel van de nieuwere vaatwassers minder water per cyclus (zelfs minder dan het handmatig wassen van de vaat), waardoor het de betere keuze is als het gaat om water- en energiebesparing.

Dus als u een vaatwasser hebt (of van plan bent er een te kopen), hoe kunt u deze dan gedurende de hele levensduur optimaal laten presteren? Hier zijn onze top 5 tips voor de verbetering van de vaatwasser en zo vaatwasser reparatie kunt voorkomen:

1. Schraap voedselresten die mogelijk op het bord zijn geplakt of spoel ze licht af. Dit zorgt ervoor dat er geen smurrie of resten op de vaat achterblijven, vooral als u uw vaatwasser een of twee keer per dag gebruikt.

2. Te veel afwasmiddel zeep kan een smerig residu achterlaten en kan zelfs uw glaswerk beschadigen.

3. Overlaad de vaatwasser niet, omdat hierdoor wordt voorkomen dat water uit de sproeiarmen alle vaat bereikt. Verdeel uw vaat efficiënt in de vaatwasser, zodat het water gemakkelijk elk bestek of servies kan bereiken.

4. Was de veel grotere items zoals bakplaten en grote potten en andere met de hand, omdat deze grote schalen voorkomen dat water alle vaat bereikt en schoonmaakt.

5. Reinig de binnenkant van uw vaatwasser. Dit is uiterst belangrijk omdat het ervoor zorgt dat de vaatwasser schoon is van zeepresten en ander vuil dat het reinigend vermogen ervan schaadt.

Het optimaliseren van de werking van een vaatwasser kan de reinigingscyclus aanzienlijk verbeteren en maakt uw vaat sprankelend en zelfs schoner dan wanneer u ze voor het eerst kocht! Heeft u een vaatwasser reparatie nodig? Bekijk vandaag nog de website of bekijk reviews.