UTR Echt
Image default
Eten en drinken

Catering bestellen voor bedrijven

Catering bestellen kan een behoorlijke klus zijn. Zeker als je een groot evenement te organiseren hebt met veel gasten. Ieder heeft zijn eigen wensen, dieëten of allergieën. Hier moet je natuurlijk allemaal rekeing mee houden. Daarom kan het heel erg fijn zijn als er iemand is die met je meedenkt, iemand met jarenlange ervaring in de evenementenbranche en iemand die hier dagelijks mee bezig is. 

Bij Happie Delivery kunt u geheel vrijblijvend en gratis een voorstel op maat krijgen. Dit is niet alleen een prijsopgave, maar een geheel menu dat volgens jouw wensen en die van uw gasten is.

 

Welke catering bestelt u bij Happie Delivery?

U kunt bij Happie Delivery terecht voor een simpele lunch, maar ook voor een uitgebreid lunchbuffet voor bijvoorbeeld een directie vergadering. Hebben u of uw collega’s overwerk? Dan kunt u gebruik maken van onze buffetten en overwerk maaltijden. De borrelhapjes, cocktails en dranken verlenen zich uitstekend voor een zakelijk event. Ook als u deze wilt uitbreiden met een BBQ, dan zit u bij Happie Delivery helemaal goed. Bij onze BBQ’s kunt u kiezen uit alleen de vlees en vis pakketten, maar u kunt er ook voor kiezen om alles helemaal uit handen te geven. Zo hoeft u helemaal niets te doen. Zelf de afwas niet, want dat doen wij.

 

Hoe bestelt u bij Happie Delivery?

Bestellen gaat bij Happie Delivery heel erg simpel online. U kiest uw pakket en met een paar klikken op de knop bent u ready to go. Als bedrijf kunt u ervoor kiezen om per factuur te betalen. Als u van plan bent meerdere malen te bestellen kunt u er ook voor kiezen om op maandfactuur te betalen. Wel zo makkelijk en weing administratie! Heeft u een speciaal event, wilt u een menu op maat of heeft u onze hulp nodig? Dan kunt u van 09:00 uur ’s ochtends to 21:00 uur ’s avonds met ons bellen. 7 dagen in de week!

 

Hoe wordt de catering afgeleverd?

Alle koude gerechten worden door Happie Delivery koud aangeleverd en alle warme gerechten warm. Als u een buffet heeft bestelt wordt het gehele buffet voor u opgezet. De rechauds worden geplaatst, de vlammetjes aangestoken en het enige dat u nog hoeft te doen is genieten van het avondmaal. Als u klaar bent kunt u alles terugplaatsen in de meegeleverde thermoboxxen. U hoeft niets schoon te maken. Wij halen het weer op op een tijdstip dat u uitkomt. Wel zo makkelijk voor u.

 

https://www.happiedelivery.nl